Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat! Prima reacție a actriței din Teambuilding: „S-a aruncat în fața mașinii”

9 aprilie 2023 16:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică după-amiază, în jurul orei 16.15, actrița Monica Odagiu (27 de ani) a fost implicată într-un accident grav în Capitală, în apropiere de Sala Palatului. Ea a lovit din plin un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, ce traversa neregulamentar. Actrița nu a consumat alcool, potrivit autorităților.

Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal în Capitală

Cunoscută pentru participarea la o emisiune de talente şi pentru rolul său din filmul „Teambuilding”, Monica Odagiu, în vârstă de 27 de ani, a fost implicată într-un accident rutier, în zona centrală a Capitalei, duminică în jurul orei 16.15. Actrița, aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

Acesta era pe trotuar, în stația de autobuz și a încercat să traverseze neregulamentar. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a acordat imediat primul ajutor victimei, dar măsurile de resuscitare nu au avut succes.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

Prima reacție a actriței, după ce a accidentat mortal un bărbat

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit știrileprotv.ro.

De asemenea, autoritățiile au specificat că actrița nu consumase alcool. „Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”.

Potrivit actriței, victima ar fi sărit în faţa maşinii şi nu a avut cum să o evite. „S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea. Nu s-a întamplat pe trecere, nu vedeţi că acolo”, a declarat Monica Odagiu pentru observator.ro.

Sora ei, Ana Odagiu, și iubitul acesteia, Conrad Merricofer, erau și ei în mașina actriței. Conrad a declarat, pentru aceeași sursă menționată, că Monica Odagiu nu este de vină. Bărbatul în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Mai multe