Motivul real pentru care Amalia Năstase a renunțat la diete. Vrea să revină la greutatea din tinerețe, însă nu poate

17 decembrie 2023 8:57   Vedete românești

Amalia Năstase s-a confruntat o vreme îndelungată cu fluctuații de greutate, mai ales după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil. Acum, deși spune că și-ar dori să fie mai slabă, vedeta spune că nu mai ține nicio dietă!

Amalia Năstase a uimit întreaga lume după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme! Dar, se pare că acum lucrurile s-au mai schimbat, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a mai adăugat la loc din greutatea pierdută.

Potrivit celor de la adevarul.ro, Amalia Năstase a și oferit un motiv clar pentru care nu mai ține nicio dietă în aceste zile.

„Nu prea țin în momentul ăsta o dietă, după cum se vede. Mă rog, țin un fel de fasting, dar când ai foarte multe proiecte și muncești foarte mult, cam uiți de diete. Le-am ținut în timpul pandemiei, de stăteam acasă!”, a spus vedeta, conform sursie citate. Amalia Năstase a explicat că acum nu mai are timpul și energia necesară pentru a ține diete.

„Acum nu prea am timp să mă fandosesc și cu diete! O să am timp și de diete, dar când o să termin munca. Eu, din păcate, când sunt stresată și când am multă muncă, cam scap în ele așa”, a mai spus Amalia Năstase.

Amalia Năstase spune că și-ar dori să slăbească din nou

Vedeta a recunoscut și faptul că, la fel ca cei mai mulți dintre noi, mai mănâncă ciocolată atunci când este stresată. „Când ești în cel mai mare stres posibil, te oprești într-o ciocolată. Nu am controlul ăla de sine în care să zic: Nu, acum mă duc și mănânc doi morcovi, dar când faci multe lucruri mișto și care te împlinesc, devine puțin secundar”, a mărturisit Amalia Năstase.

De asemenea, potrivit sursei, vedeta, acum în vârstă de 47 de ani, a mărturisit că și-ar dori să revină la greutatea din tinerețe. „Și mie mi-ar plăcea să arăt ca la 20 de ani, aveam 53 de kilograme atunci, dar nici nu-mi petrec toată ziua gândindu-mă că nu mai sunt ca atunci, pentru că am făcut multe lucruri de atunci care mă împlinesc. Trebuie să și slăbesc, că nu pot să rămân așa!”

Mai multe