Nasrin Ameri, dispusă să accepte provocarea „Asia Express”: „M-am ocupat de tot!”

16 mai 2024 18:07   Vedete românești

Nasrin Ameri, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei încă din momentul în care a devenit mamă pentru prima dată. Are o familie fericită alături de Florin, partenerul ei, se bucură împreună de familia minunată pe care și-au întemeiat-o alături de băiețelul lor. 

Recent, artista a făcut o serie de mărturisiri referitoare la viața de cuplu și la viața profesională. Cu toate că este împlinită cu parcursul său de până acum, nu neagă faptul că dorește să continue cariera în televiziune și să participe, de ce nu, în cadrul unui reality-show. 

Nasrin Ameri, despre viața de familie 

Copilul vedetei se află în momentul în care face primii pași ai vieții sale. Ea și tatăl lui se bucură pentru fiecare moment și îl trăiesc la maximum. De asemenea, așteaptă cu mare drag revenirea în televiziune. 

„Merge copilul, a făcut primii pași în premergător! E așa de frumoasă perioada aceasta, că nu aș da-o pentru nimic în lume! Cu siguranță că o să mă întorc când o să fie momentul potrivit! (n.r. în televiziune) Toate vin la momentul potrivit!

E mult spus că am refuzat! Nu aș vrea să vin acum să spun că au sărit pe mine! Nu! Au fost câteva discuții, recunosc, dar nu s-au concretizat. În momentul în care o să simt că este ceva pentru mine, cu siguranță se va întâmpla așa și o să îți spun, nu o să mă feresc!”, a mărturisit vedeta, într-un interviu ego.ro. 

Ar fi dispusă să accepte provocarea „Asia Express”

Cu toate că dorește să activeze în domeniul care a consacrat-o, Nasrin recunoaște că a vorbit cu partenerul ei și au căzut de comun acord să accepte, pe viitor, o posibilă ofertă de a participa în „Asia Express”. 

„Profesional vorbind mi-aș continua meseria ca jurnalist, prezentator, moderator, ceea ce am făcut atâția ani de zile! La mine meseria nu a însemnat doar a veni și a citi de pe un prompter! Nu am făcut asta! M-am ocupat de tot ceea ce însemna munca din spate! Deci, clar, în primul și în primul rând, asta! Îmi plac provocările, așa că cine știe, de ce nu?

Aș accepta și ideea de concurent, dar acum depinde de format. Mereu discut asta cu soțul meu și îl întreb: “Faci față cu mine?”. Îmi răspunde: “Da! Doar cu tine aș face față!”. Al meu stă foarte bine pe orientare. În vacanțe când mergem, el este ghidul! Eu sunt cu vorbitul, așa că de ce nu? Aș spune da pentru Asia Express!”, a conchis ea, pentru sursa amintită. 

Mai multe