Nea Marin răspunde acuzațiilor! Coregraful dezminte altercația avută cu Daniela Crudu

20 septembrie 2022 9:44   Vedete românești

Nea Marin a fost acuzat în ultimele zile că i-ar fi dat un pumn Danielei Crudu, în cadrul ediției cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“. Acesta a venit imediat cu un răspuns și a spus că, în realitate, nu s-a întâmplat nimic.

Nea Marin a avut o ceartă cu Daniela Crudu, atunci când acesta a făcut o serie de comentarii care au deranjat-o pe vedetă. Curios din fire, Nea Marin i-a spus Danielei să îi arate o poză cu ea de dinainte să aibă operații estetice. Acesta i-a mărturisit vedetei că era mai frumoasă atunci, iar scandalul a început. 

Vezi și: Nea Marin a ajuns pe mâna medicilor! Liviu Vârciu a oferit detalii despre starea coregrafului

Imediat după, Daniela a plecat din emisiune, spunând ca este infectată cu SARS-CoV-2. În presă s-a speculat faptul că Nea Marin i-a dat un pumn, însă secvența nu a fost dată la TV, iar acesta a negat imediat acuzațiile.

Nea Marin neagă că ar fi lovit-o pe Daniela Crudu 

Nea Marin a mărturisit că nu a lovit niciodată o femeie, iar dispariția Cruduței de la Antena se datorează faptului că a plecat din țară și are alte proiecte.

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăstia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut”, a declarat Nea Mărin pentru Playtech.ro.

Citește și: Nea Marin și Romică Țociu, relaxare la piscină, la bustul gol

Părerea lui Nea Marin despre femeile cu operații estetice

În plus, Nea Marin a ținut să-și spună punctul de vedere referitor la femeile care apelează la medicul estetician pentru a fenta trecerea timpului. 

„Majoritatea femeilor din jurul meu au operații estetice. N-am nimic cu ele. Avem noi glumițele noastre”, a mai spus acesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Mai multe