O cunoscută vedetă din România, prinsă în pădure în timp ce se săruta cu amantul. Soțul a iertat-o, dar a murit câțiva ani mai târziu

7 septembrie 2023 11:53   Vedete românești

O cunoscută prezentatoare de televiziune din România a fost în mijlocul unui scandal de mare anvergură, după ce a fost prinsă când își înșela soțul cu un cameraman. Cei doi se sărutau pătimaș, în ipostaza rușinoasă fiind nimeni-alta decât Raluca Moianu.

Episodul din anul 2013 cu siguranță o va urmări toată viața pe Raluca Moianu. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se săruta cu un cameraman, în pădure. La acea vreme, ambii erau implicați emoțional: ea - căsătorită, iar el, implicat într-o relație serioasă.  

Raluca Moianu și Marius Ancuța au ajuns, într-un final, la divorț 

În ciuda faptului că regretatul său soț a trecut cu vederea infidelitatea prezentatoarei de televiziune, cei doi au decis să divorțeze, fără a se cunoaște motivul exact, rămânând însă în relații bune de dragul fiicie lor, Mara Ilinca

Fostul soț al prezentatoarei s-a stins din viață 

Anul 2018 culmina cu moartea lui Marius Ancuței, care suferea de cancer. În ciuda luptei pe care bărbatul a purtat-o cu boala nemiloasă, în cele din urmă a părăsit această lume. 

Fostul comentator de la EuroSport se împăcase cu prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă”. Locuiau în vila lor din Pipera, și era cunoscut pentru faptul că deținea un club de biliard și snooker în Capitală, fiind totodată și medic stomatolog. 

Moartea fostului soț a semănat durere în sufletele prezentatoarei și a fiicei sale, care cu greu au reușit să treacă peste pierderea suferită. 

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu.”, ne declara Raluca Moianu, în exclusivitate, acum ceva timp. 

Mai multe