„O visez tot timpul”. Iosif Rotariu nu și-a revenit, încă, după decesul soției

17 iulie 2024 7:53   Vedete românești

Au trecut două luni de la decesul Danei Rotariu, soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, care a fost răpusă de cancer. Iosif Rotariu spune că nici acum nu s-a obișnuit cu ideea că soția sa a decedat și tot are tendința să o apeleze telefonic atunci când știe că va întârzia acasă. De asemenea, o visează tot timpul.

Dana Rotariu a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață duminică, 26 mai, la ora 4.00 dimineața. În 2023, a fost în spital în Turcia, unde i-au fost extirpate două tumori la colon, însă boala i-a recidivat, astfel că i s-a activat încă o tumoră la plămâni. Revenită în România, medicii nu au mai reușit să o salveze.

Iosif Rotariu a dezvăluit că încă nu a trecut peste decesul soției sale. Își visează constant fosta parteneră de viață și tot are tendința să o sune, pentru a o anunța că întârzie acasă.

„A trecut prea puțin timp. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi revin”

„Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. A trecut prea puțin timp. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi revin. Of, o visez tot timpul... Am și acum tendința să o sun să-i spun că întârzii. Dar nu mai am pe cine. Am copiii mici lângă mine, mă ocup de ei. Asta a și fost dorința soției mele. Mi-a spus înainte să moară să fiu alături de ei. Și asta fac, mă descurc la acest capitol”, a declarat Iosif Rotariu pentru spynews.ro.

Înainte să își dea ultima suflare, Dana Rotariu a avut o singură rugăminte, aceea ca soțul ei să aibă grijă de cei patru copii pe care îi au împreună Romina, Roberto, Kassandra și Cristian.

„Roberto este mare, e la casa lui, am rămas cu cei mici, de care am grijă. În sufletul meu e multă durere, am stat o viață lângă Dana. Ea avea 18 ani și eu 21 de ani când ne-am cunoscut. Îmi este greu, foarte greu fără ea”, a adăugat fostul fotbalist.

Mai multe