Oana Lis, mesaj emoționant de 1 iunie. Care este cel mai mare regret al vedetei

1 iunie 2022 12:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, a dezvăluit unul dintre cele mai mari regrete din viața ei, anume că nu a reușit să devină mamă până la acea vârstă. 

Într-o postare pe contul ei oficial de Facebook, vedeta a susținut că îi este foarte greu să vadă alte persoane ce postează poze cu copii, mai ales de 1 iunie - Ziua Copilului.

Cea mai mare dorință a Oanei Lis

Unul dintre cele mai mari regrete ale ei este că nu are pe nimeni care să o strige „mami”.

”Știti ca eu sunt cât de sincera pot cu voi. Într-o zi ca astăzi, de 1 Iunie, când văd poze la altii...simt regret că nu am si eu pe cineva mic si drag care să mă strige mami...

Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată. Dar, na, trebuie să ne asumăm deciziile din viața. Și, oricum fiecare are propria poveste personală de viață...”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Citește și Oana Lis, zi de naștere tristă, din cauza problemelor lui Viorel. Cum a surprins-o fostul edil

Oana Lis își dorește foarte mult să adopte un copil, deoarece acesta i-ar face o mare bucurie, dar mai ales că aceasta se teme că ar rămâne singură, după ce soțul ei va trece în neființă, din cauza vârstei și a problemelor de sănătate.

Oana Lis așteaptă „telefonul magic”

Aceasta a susținut că ar vrea să înceapă toate demersurile necesare pentru a putea să adopte un copil, chiar dacă partenerul ei nu acceptă această decizie. 

Vezi și Viorel Lis și-a făcut testamentul: “Dacă nu era Oana, nu mai trăiam acum. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet”

Chiar dacă nu e de acord cu decizia Oanei, Viorel va fi alături de ea. Dacă adopția unui copil o va face fericită pe aceasta, atunci fostul primar al Bucureștiului nu va avea nicio problemă. 

Mai mult, în cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a declarat că a depus un dosar pentru adopție pe zona municipiului București. Dosarul depus de Oana Lis se află deja în așteptare de doi ani, iar ea speră că, într-o zi, aceasta o să primească telefonul magic pe care-l așteaptă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe