Oana Roman a făcut anunțul! Nu spune „nu” unei alte căsătorii: „Am găsit rochia visurilor”

8 decembrie 2023 6:30   Vedete românești

Chiar dacă pe strada Oanei Roman soarele a apus o vreme, a venit momentul ca fiica lui Petre Roman să-și lase viața sentimentală în mâna destinului. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu o rochie de mireasă, iar fanii imediat s-au pus pe gânduri. 

Oana Roman este o prezență extrem de activă în social media, unul dintre locurile în care ține legătura cu fanii. Recent, fosta soție a lui Marius Elisei le-a împărtășit un gând: că dă încă o șansă căsătoriei. 

Rochia de mireasă adorată de Oana Roman 

După despărțirea de tatăl fiicei sale, Isabela, mama ei a declarat că în momentul de față se preocupă de creșterea și educarea copilului ei. Cât despre o posibilă relație după divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a mărturisit că nu-și canalizează atenția în acea direcție. 

Totuși, acum vedeta mărturisește că mai dă o șansă căsătoriei, fapt pe care îl lasă de înțeles prin ultima postare în care arată că și-a găsit rochie de mireasă a visurilor ei, pe care ar purta-o dacă s-ar recăsători.

De ce nu și-a refăcut Oana viața sentimentală

După ani și ani de certuri și despărțiri, de încercări de a pune căsnicia pe roate, Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la divorț. Între timp, bărbatul și-a refăcut viața sentimentală, însă Oana a decis să se ocupe de creșterea și îngrijirea Isei, fără a se gândi momentan la o altă relație. 

„Am găsit rochia visurilor! Dacă mă mai mărit o dată”, a scris Oana Roman, în dreptul rochiei de mireasă.

„Ești implicată într-o relație în momentul de față?”, a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman, în sesiunea de Q&A, pe Instagram. 

„Nu. Și nici nu mă gândesc să fiu prea curând. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, a fost răspunsul oferit de vedetă.   

Mai multe