Oana Roman, atac furibund la adresa unei firme de cosmetice care a profitat de ea: «Este ceva penal, o mizerie!»

11 aprilie 2022 14:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman este furioasă la culme din cauza unei firme de cosmetice care i-a furat imaginea pentru a-și face reclamă. Întâmplarea a enervat-o din calea afară pe soția lui Marius Elisei, care a expus întreaga situație pe contul personal de Instagram. 

Oana Roman a avut parte azi de o experiență care a înfuriat-o la culme, după ce o firmă de cosmetice a profitat de imaginea ei, pentru a face reclamă produselor.

Citește și Oana Roman, pipăită pe sâni de Marius Elisei! Pozele le-au făcut chiar ei publice

Oana este foarte activă pe social-media și a devenit o adevărată influencerița, care adeseori alege să promoveze anumite servicii și produse pe care le consideră calitative și, în consecință, le recomandă si urmăritorilor ei. 

Azi, vedeta a descoperit cu stupoare că patronul unei firme de cosmetice, puțin cunoscute, a decis să facă reclamă folosindu-se de o imagine trucată a Oanei Roman. 

Reclama cu pricina constă dintr-o fotografie a Oanei Roman, care promovează un produs de la anumit brand de cosmetice, doar că produsul a fost înlocuit, astfel încât să pară că vedeta s-a afiliat cu o altă firmă. 

Vedeta a reacționat imediat și a expus pe Instragram înșelătoria. Oana Roman și-a avertizat fanii ca nu cumva să se ia după reclama respectivă, deoarece nu a promovat niciodată așa ceva. Influencerița a subliniat că imaginea ei a fost folosită în mod ilegal și a publicat poza reală și poza trucată.

,,Aceasta este o înșelătorie, un fake oribil. Au furat poza în care aveam în mână o cremă și au pus o declarație 100% falsă. Este ceva penal. Este o mizerie și vă rog să nu cădeți în capcană. Mi-au furat și modificat poza. S-au folosit de imaginea și de numele meu. Totul este o înșelătorie."

Oana Roman, în război cu Iulia Albu

Oana Roman, fiica fostului premier al României, a devenit una dintre cele mai incisive prezențe în showbiz și nu ezită să taxeze pe oricine îndrăznește să o critice în vreun fel. 

Citește și VIDEO Oana Roman îi dă replica Iuliei Albu: «Iz de gaiță pe prispa casei»

Una dintre marile adversare ale Oanei Roman este criticul de modă Iulia Albu, care i-a comentat de multe ori ținutele într-o notă negativă. În cadrul emisiunii ,,Poliția Modei", Iulia Albu a spus despre Oana Roman că are o vestimentație de prost-gust, iar influenceriță i-a dat imediat replica printr-o postare acidă pe social-media. 

Oana Roman i-a reproșat Iuliei Albu că este lipsită de bun-simț și a insinuat că are o părere mult prea bună despre sine. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe