Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei, după ce a declarat că i-a ascuns sarcina: „Minciuna are picioare scurte”

10 ianuarie 2024 15:20   Vedete românești

Oana Roman și Marius Elisei sunt departe de a face pace, cu toate că împreună nu mai sunt de luni de zile. Atacurile unul la adresa celuilalt au fost reluate recent, după ce fiica lui Petre Roman a ieșit public și a expus terorile la care tatăl copilului ei a supus-o aproape 10 ani, acuzându-l că a fost un partener toxic și narcisist. La rândul lui, acesta nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o explicație. 

În timp ce relata neajunsurile din fosta căsnicie, Marius Elisei a punctat un aspect important: bărbatul a dezvăluit faptul că Oana Roman i-a ascuns sarcina vreme de 4 luni de zile. Deranjată de cele auzite, vedeta a pus cărțile pe masă și a oferit dovezi potrivit cărora bărbatul nu a spus adevărul. 

Oana Roman: „Greu cu memoria și greu cu matematica”

Recent, pe Instagramul ei, Oana Roman a postat o imagine de pe vremea când era însărcinată și se afla în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a dat și vestea. Vedeta a explicat faptul că fostul soț a mințit:

„Să facem un calcul: iunie până în septembrie 5, când am anunțat public, sunt 3 luni. Și dacă te uiți la emisiunea lui Măruță explicam cum am fost împreună la ecografie deja de câteva ori. Prima a fost la 5 săptămâni. Cum să spui că am ascuns sarcina 4 luni? 

Eu v-am zis: minciuna are picioare foarte scurte. 

PS. Ne-am cunoscut în ianuarie și am început relația fix pe 13 ianuarie, nu în februarie! Greu cu memoria și greu cu matematica”, a fost reacția Oanei Roman, după ce fostul soț a acuzat-o că i-a ascuns sarcina vreme de 4 luni. 

Marius Elisei a răbufnit după dezvăluirile fostei soții 

După ce Oana Roman l-a acuzat că a fost un partener toxic și narcisist, Marius Elisei a vorbit despre anumite evenimente din căsnicia lor, puctând faptul că fosta soție i-ar fi ascuns sarcina

„Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atât mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros. De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște ”clinci-uri”, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?”, a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Mai multe