Oana Roman, imagini copleșitoare din tinerețea mamei sale. Cum arăta Mioara Roman. „Era mereu impecabilă, aranjată și elegantă!” FOTO

24 august 2024 16:34   Vedete românești

Oana Roman (48 de ani) încearcă să păstreze vie amintirea mamei ei. Vineri, pe 23 august, s-au împlinit 6 luni de când Mioara Roman a decedat, iar cu această ocazie, vedeta a publicat mai multe fotografii din tinerețea celei care i-a dat viață. 

Oana Roman nu își găsește liniștea de când mama ei a părăsit-o. Vedeta se simte copleșită de dorul celei care i-a fost mereu apropiată și cu care a avut o relație specială. Ieri, fosta parteneră a lui Marius Elisei a găsit o cutie cu poze în care apare Mioara Roman. Le-a publicat pe rețelele de socializare, iar la fiecare a scris câte ceva special.

În mai multe imagini, Mioara Roman este surprinsă în vacanțe, atât pe litoralul românesc, cât și de peste hotare. Oana și-a amintit, de asemenea, faptul mama ei a fost mereu o femeie cochetă, aranjată, iar atunci când mergea la plajă, avea grijă să aibă mereu pălărie sau turban.

„Am găsit o cutie cu poze de-ale mamei...Cea mai minunată femeie. Cât de multe am învățat de la ea. Era mereu impecabilă, aranjată și elegant, dar naturală și firească”, a scris Oana Roman la una dintre fotografii, pe rețelele de socializare.

Mioara Roman a botezat zeci de copii. A lucrat la radio timp de 20 de ani

De asemenea, Oana a publicat și câteva imagini mai recente, de la botezul unuia dintre copiii pe care mama e i-a botezat. Vedeta a povestit că Mioara Roman a fost nașa a zeci de copii, unii chiar orfani. Pe de altă parte, o altă fotografie pe care fiica lui Petre Roman le-a arătat-o fanilor, este de pe vremea când mama ei era jurnalistă. A lucrat 2 decenii la radio, iar mai apoi a activat la secția de limbi străine de la Universitatea București, până la 79 de ani, când s-a retras definitiv din carieră.

„Mama a lucrat timp de 20 de ani la radio, după care a lucrat 20 de ani la secția de limbi străine de la Universitatea București, apoi a lucrat până când s-a retras definitiv din activitate. A lucrat până la vârsta de 79 de ani”, a mai spus Oana Roman, în mediul online.

Mai multe