Oana Roman, mărturisiri sincere despre prima întâlnirea cu Cătălin Botezatu: „Cel mai frumos bărbat din lume...”

26 august 2024 17:15   Vedete românești

Oana Roman a legat de-a lungul anilor prietenii cu foarte multe vedete din showbiz-ul românesc. Una dintre ele este Cătălin Botezatu, celebrul designer. Recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre relația și prietenia care o leagă de mai bine de 34 de ani de creatorul de modă.

Vedeta a mărturisit că l-a cunoscut pe Bote la scurt timp după Revoluție. Oana Roman își amintește că „a fost primul moment în care a văzut un bărbat la fel de frumos ca tatăl ei”, Petre Roman.

Oana Roman: „Ne-am cunoscut imediat după revoluție”

Oana Roman și Cătălin Botezatu au o relație apropiată. Fiica lui Petre Roman îl ajută pe creator ori de câte ori are evenimente de modă pe care le organizează în București. La rândul lui, el o ajută ori de câte ori ea are nevoie. Și-au fost aproape în toate momentele grele, iar Oana a vorbit extrem de frumos despre prietenia care îi leagă de mai bine de trei decenii. 

„Ne-am cunoscut imediat după Revoluție, în vara anului 1990. M-am dus cu Loredana și cu Țeavă la Festivalul de la Mamaia și în deschiderea evenimentului era o prezentare a Zinei Dumitrescu. Și eu eram cu Loredana în sală la repetiții. Acolo se repeta pentru această prezentare. Pe scări era Cătălin, eu mă uit la Loredana, și îi spun: cine e băiatul ăsta? Zice că e un manechin.

Toată viața am crescut cu ideea faptului că cel mai frumos bărbat din lume e tata care și e, de altfel, foarte frumos. Și acela a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata și la care m-am uitat și am zis: uau! Acela a fost primul meu impact cu Cătălin, care era pe scenă”, a declarat fiica lui Petre Roman, conform ciao.ro.

Au rămas prieteni pe viață 

Vedeta a mai concluzionat faptul că după terminarea show-ului de modă, când s-au făcut prezentările și au ajuns față în față, cei doi s-au cunoscut și de atunci au legat o frumoasă prietenie. 

„După aceea evident că ne-am cunoscut și ne-am împrietenit și de atunci am rămas prieteni. Se fac 34 de ani” - a conchis Oana Roman, pentru sursa amintită.

Mai multe