Oana Roman, mesaj după moartea artistei Rona Hartner: „A fost un om fabulos cu un destin tare greu și încercat”

24 noiembrie 2023 9:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea Ronei Hartner este cel mai recent eveniment care întristează România. Fanii, oamenii apropiați și cunoștințele care au îndrăgit-o au transmis un ultim gând către actrița și cântăreața care va fi în continuare în inimile noastre, Rona. Oana Roman a transmis un mesaj de „Adio” în memoria ei. 

Ieri, 23 noiembrie, iubita actriță Rona Hartner (50 de ani), după ani de zile în care a încercat să scape de cancerul la plămâni și creier, s-a stins din viață. Boala a învins-o, din păcate, în cele din urmă. 

Oana Roman, ultimul mesaj către Rona Hartner 

Cunoscuta creatoare de conținut, cea care s-a numărat printre primele persoane care au aflat de boala Ronei, i-a organizat în anul 2019 petrecerea pentru ziua sa de naștere. 

Vestii morții ei a afectat-o și pe ea, care a decis să posteze, în social media, un mesaj de rămas bun: 

„Drum lin, Rona, draga mea. În 2019, când a câștigat, prima luptă cu boala, i-am organit ziua de Renaștere, cum a spus ea, la (n.r. numele locației), unde lucram atunci. A fost un artist și un om fabulos cu un destin tare greu și încercat. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Când și unde va fi înmormântată Rona Hartner 

Multe au fost persoanele care au iubit-o pe Rona Hartner, iar vestea morții ei a venit ca un șoc și nu mulți pot accepta faptul că ea nu mai este printre noi. Cea care a păstrat legătura cu publicul a fost chiar Rinda, sora artistei, care a anunțat atât decesul, cât și detaliile despre înmormântare: 

„Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită, va fi la capela din cimitirul Bellu catolic din București de miercuri până vineri la 12, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri”, a scris Rinda, sora Ronei Hartner, pe contul de Facebook al artistei.

Mai multe