#Exclusiv Click!

Otniela a făcut accident! „A picat motorul peste mine!” Ce se întâmplă cu blonda?

9 mai 2023 14:00   Vedete românești

Otniela Sandu, alias „Shakira de România”, cum i se mai spune datorită trupului de invidiat, și-a descoperit, de curând, o pasiune, care era să o coste viața. Frumoasa influencerință a făcut accident, recent, pe pista de enduro. Motorul s-a răsturnat peste ea, într-o curbă periculoasă.

Otniela Sandu (32 de ani) este foarte pasionată de sporturile extreme. A descoperit cursele enduro, anul trecut, iar acum blonda merge săptămânal pe pistă, la curse.

Din păcate, sportul cu motor este unul periculos, iar Otniela nu este încă o profesionistă. A văzut, recent, moartea cu ochii, după ce a făcut un accident destul grav. La intrarea într-o curbă mai periculoasă, blonda a pierdut controlul motorului, s-a dezechilibrat și a căzut. Mai grav a fost că motocicleta s-a răsturnat peste ea.

Otniela Sandu: „M-am umplut de vânătăi”

Am avut accident cu motorul la enduro, un accident mai grav. Am căzut efectiv într-o curbă, nu am văzut-o . Eu de abia învăț, adică știu să merg cu motorul, dar nu așa la modul profesionist.

Nu am experiență foarte mare pe pistă. Am căzut tare și motorul a picat peste mine! Instructorul a rămas așa, să facă infarct, și a zis: pari sensibilă, dar văd că reziști!

M-am speriat, nu e recomandat să ai astfel de accidente, dar se întâmplă. La urma urmei, e un sport extrem. Nu am ajuns la spital, m-am umplut doar de vânătăi și asta a fost tot. Am scăpat!”, a povestit blonda, pentru Click!

Cine este Otniela Sandu?

Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism, actriţă şi influencer. Aceasta a cochetat în trecut chiar şi cu make-up-ul. A devenit cunoscută cu prilejul emisunii „Supraviețuitorul”, din anul 2016, atunci când a ajuns până în finală.

Ulterior, blonda a mai participat și în alte show-uri de succes, precum „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, dar și în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Otniela mai are două surori, care sunt căsătorite, dar blonda nu se grăbește  deloc la măritiș. În prezent, blonda este într-o relație cu Radu Constantin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe