Ovidiu Lipan Țăndărică, detalii de senzație despre transformarea în timpul pandemiei: „Am împlinit și eu vârsta poziției! 69 de ani!”

18 februarie 2022 13:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ovidiu Lipan Țăndărică e într-o formă de zile mari, la 69 de ani! Acesta a trecut cu bine și prin pamdemie, după ce a contactat doar o formă ușoară de Covid. Artistul așteaptă cu nerăbdare să se ridice total restricțiile, ca să poată ajunge în Germania să-și vadă nepoțelul!

Deși a făcut zilele trecute 69 de ani,Ovidiu Lipan Țăndărică, legendarul toboșar de la trupa Phoenix se simte tot tânăr și neliniștit. A reușit să fenteze până și Covid-ul. Acesta a contactat doar o formă ușoară și a tecut cu bine de cei doi ani de pandemie.

„Am împlinit și eu vârsta poziției!”

Pandemia asta a avut un efect foarte bizar. E unul am avut o energie și o vibrie înaltă, nu prea am dat importanță. Am avut o formă ușoară de Covid 19, nici nu știu când s-a legat. Trecem acum printr-o efervescență, sperăm să se elibereze mai repede, să scăpăm odată și să putem să socializăm din nou.

Nu vreau să vorbesc despre vârsta mea anul ăsta. Este o vârstă puțin indecentă, vârsta poziției. Am împlinit și eu vârsta poziției! 69 de ani! Nu are nici o legătură vârsta mea biologică cu freamătul meu interior.

Întotdeauna mi-a plăcut să stau lângă oameni frumoși, care au o energie bună, lângă femei frumoase. Eu ridic femeile la grad de om!”, s-a lăudat toboșarul, veșnic tânăr și neliniștit, pentru Click!.

Fiul lui Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexander, și-a făcut o carieră muzicală în Germania, acolo unde locuiește alături de mama sa, dar și de familia pe care și-a întemeiat-o. Acesta cântă la chitară și are trupa lui.

Toboșarul este extrem de mândru de fiul lui, dar are un mare regret la inimioară. Nu și-a putut vedea nepoțelul, în vârstă acum de doi ani, din cauza pandemiei. De abia așteaptă să ajungă în Germania de cum se vor ridica restricțiile ca să-l strâângă în brațe pe micuț.

Trecem prin diferite perioade, pandemia asta a lăsat și urme la mulți dintre noi, au fost și cazuri mai grave. Acum mă pregătesc să plec în Germania să-mi văd nepoțelul. De abia acum, după doi ani, încercăm să realizăm momentele acestea de familie”, ne- a mai spus toboșarul.

Fiul lui Ovidiu Lipan, Alexander, are 31 de ani și s-a născut în Wurzburg, Germania. Acesta a absolvit Conservatorul în Olanda și este chitarist, solist și compozitor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Mai multe