Poza indecentă cu care Anamaria Prodan i-a făcut probleme lui Reghe pe când antrena pe Al-Wasl

21 februarie 2022 18:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a povestit în podcastul lui Măruță momentul când o poză Anamariei Prodan aproape l-a compromis profesional. 

Laurențiu Reghecampf făcut declarații surprinzătoare în podcastul lui Măruță, unde antrenorul a povestit atât despre mariajul cu Anamaia Prodan, dar și despre idila cu amanta Corina Caciuc. 
Antrenorul a relatat un moment când soția sa, Anamaria Prodan, i-a făcut mari probleme pe când antrena în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl. Impresara s-a pozat la acel moment într-o ipostază extrem de senzuală, în fața clădirii Burj Al Arab, considerate un simbol al Emiratelor Arabe Unite. 

Laurențiu Reghecampf a povestit cum la acel moment patronul clubului i-a atras atenția cu privire la comportamentul soției sale, Anamaria Prodan.

"La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: `Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta`.

I-am spus. Anamaria a răspuns: `Ce treabă are cu contul meu, e privat`. I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit", a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, deranjat de o altă ipostază sexy a Anamariei Prodan

Reghecampf a mai amintit și un alt moment când a considerat că impresara a exagerat cu postările pe social-media și s-a înfățișat fanilor extrem de sumar îmbrăcată, etalându-și garderoba de lux. 

 Antrenorul i-a reproșat soției sale în cadrul podcastului la Măruța faptul că simțea să împărtășească fiecare moment petrecut împreună pe social media.

Laurențiu Reghecampf a dat detalii și despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan, eveniment care a avut loc cu puțin timp înainte despărțirea celor doi. Toți cei din anturajul cuplului au fost extrem de surprinși de decizia antrenorului de a o părăsi de sexy-impresară.

Antrenorul susține că s-a lăsat convins de insistențele Anamariei Prodan, deși el nu mai vedea niciun rost într-un astfel de gest deoarece relația dintre ei se deteriorase foarte mult. 

Mai mult Reghe a declarat la podcastul lui Măruța că nu se aștepta ca evenimentul să fie atât de mediatizat. Potrivit spuselor anrenorului, Anamaria Prodan a chemat presa și a invitat o mulțime de personaje din lumea mondenă pentru a lua parte la eveniment. Evenimentul ar fi fost deja plănuit de impresară în timp ce antrenorul nu se afla în România, iar la întoarcerea în țară acesta a fost pus în fața faptului împlinit.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Mai multe