Prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a făcut-o publică: „Să nu-l deocheați”

9 august 2023 11:23   Vedete românești

A apărut prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a postat-o pe una dintre rețelele de socializare, ieri, cu ocazia Zilei Internaționale a Orgasmului". Fotografia le-a strârnit amuzamentul celor care o urmăresc pe aceasta. Ce a determinat-o pe simpatica vedetă să facă acest lucru.

Ce a determinat-o pe Oana Lis să facă această postare

De când Viorel Lis, fost prefect al Capitalei, s-a îmbolnăvit, a înaintat în vârstă și a rămas și fără bani, criticile la adresa soției sale s-au înmulțit. Mulți oameni din mediul online au tot acuzat-o pe aceasta că nu îi este fidelă lui Viorel Lis. Sătulă de toate răutățile, vedeta a ripostat în felul ei.

Așa că, Oana Lis a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, blurată, în care aceasta a ținut să precizeze, în glumă, că în imagine este ea și amantul său. 

„De ziua orgasmelor, m-am decis sa pun o poză cu amantul meu drag! 😉😊 Fetelor, sa nu mi-l deocheati va rog!!! 😁😁😅🤩🤩🤩", a scris Oana Lis, alături de fotografia blurată pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Chiar este ea în fotografie?

În realitate, în fotografie ea nici măcar nu apare. Totul a fost o glumă de-a vedetei, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. Greutățile prin care a trecut Oana Lis de când soțul ei este bolnav se pare nu doar că au întărit-o pe aceasta, dar au determinat-o să nu-i pese deloc de ceea ce vorbesc oamenii. Până la urmă, doar ea știe cât de greu îi este și niciunul dintre cei care o critică nu i-au întins vreodată o mână de ajutor, iar seara când rămâne cu gândurile sale ... ce să vezi, nu apare nimeni să-i spună o vorbă bună. 

Și faptul că este o femeie asumată și care are încredere în propriile forțe au ajutat-o să intre în inimile oamenilor.

Mai multe