#Exclusiv Click!

Primele declarații ale Mădălinei Pamfile după ce a fost prinsă băută la volan! Ar fi devenit agresivă și s-a ales cu dosar penal! „Îmi asum consecințele…”

5 octombrie 2024 15:21   Vedete românești

Probleme mari pentru Mădălina Pamfile! Fosta „elevă” a lui Radu Mazăre ( în vârstă de 31 de ani) a fost prinsă, sâmbătă dimineață, la volan sub influența alcoolului. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost testată cu aparatul etilotest de către echipajul de Poliție, însă aceasta a devenit și agresivă. Oamenii legii i-au pus fostei vedete tv imediat cătușele și au dus-o la sediul INML pentru a preleva probe. Contactată de Click!, Mădălina o oferit primele declarații despre incidentul de sâmbătă dimineață. 

Mădălina Pamfile, cunoscută în show-biz drept „eleva lui Radu Mazăre”, a fost depistată, sâmbătă dimineață, în jurul orei 4.05, de polițiști în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. 

Polițiștii au oprit pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei un autoturism care se deplasa haotic, iar la volanul acestuia se afla chiar fosta asistentă de televiziune. În urma efectuării unui etilotest, Mădălinei Pamfile i s-a descoperit 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Mădălina Pamfile, prinsă băută la volan  după o noapte în club 

Mai mult, fosta parteneră a lui Radu Mazăre ar fi devenit agresivă, conform surselor Click!, prin urmare organele de poliție au fost nevoite să o imobilizeze, punându-i cătușele. 

Mădălinei i s-a întocmit dosar penal și a fost dusă la sediul INML pentru a-i fi prelevate probe. 

„La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o  persoană de sex femeiesc.

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia. În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost deschis dosar penal în care cercetările sunt efectuate in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 Cod penal”, se arată în comunicatul emis de Brigada Poliției Rutiere.

Mădălina Pamfile: „Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut”

Deși a devenit mămică și s-a și măritat pe yaht la Dubai cu un om de afaceri albanez, se pare că Mădălina a revenit pentru o seară la obiceiurile de la începuturile ei din show-biz când merge să se distreze în club cu colegele sale asistente din televiziune. 

Chiar înainte să fie oprită de Poliție, Mădălina Pamfile postase pe conturile ei de socializare imagini dintr-un club de fițe din Capitală, unde ieșise la distracție vineri seară. 

Contactă de Click! după incidentul cu Poliția de sâmbătă dimineață, Mădălina Pamfile ne-a oferit prima declarație, precizând că regretă profund faptele sale. 

„Nu aș dori să comentez evenimentele petrecute în această dimineață, pot doar să spun că regret profund cele întâmplate și îmi asum consecințele faptelor mele. 

Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut și nu cred că servește opiniei publice și nici familiei mele expirmarea unui punct de vedere din partea mea”, a declarat Mădălina Pamfile, în exclusivitate pentru Click!

S-a cununat civil pe yacht, în Dubai, de Ziua Îndrăgostiților 

Mădălina Pamfile (31 de ani) s-a cununat civil, anul acesta,  chiar de Ziua Îndrăgostiților, la Dubai, cu tatăl celor două fetițe ale sale, un milionar albanez. 

„Evenimentul a fost foarte restrâns și intim. A fost doar cununia civilă. Am vrut să ne bucurăm de moment. Am dat o petrecere restrânsă pe yaht”, a spus atunci Mădălina, pentru Click! 

Fosta asistentă de televiziune a făcut la acel moment doar cununia civilă, însă nu și pe cea religioasă, deoarece soțul ei are o altă religie. 

 „Evenimentul a fost organizat pe repede înainte. Rochia am cumpărat-o din Dubai, într-o oră și jumătate am și luat-o. 

Soțul meu nu-și dorește să apară în presă, nu e persoană publică. E discret cu viața personală, de aceea nu am vrut să postam imagini împreună, cu chipul lui. 

Noi avem religii diferite și nu am vrut să ne complicam să facem o cununie religioasă. E posibil, însă, să facem o nuntă mult mai mare în viitor, chiar în România. În prezent, noi locuim peste tot, mare parte a timpului însă în România.  A fost o cununie civilă care este recunoscută peste tot în lume. Nu știu cât a costat soțul s-a ocupat”, a mai spus Mădălina Pamfile, la Antena Stars. 

 Mădălina Pamfile s-a născut în Gugești, județul Vrancea. S-a remarcat în postura de asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos,  „Un Show Păcătos”, de la Antena 1.

Mai multe