Mădălina Pamfile, fosta asistentă a lui Capatos, prinsă băută la volan. Polițiștii au încătușat-o după ce ar fi devenit agresivă

Ultima actualizare:

Mădălina Pamfile (31 de ani) fosta parteneră a lui Radu Mazăre a fost prinsă la volan sub influența alcoolului. După ce a fost testată cu aparatul etilotest de către polițiști, aceasta a devenit agresivă, motiv pentru care oamenii legii i-au pus cătușele și au dus-o la sediul INML pentru probe, conform surselor Click!.

Mădălina Pamfile
Mădălina Pamfile

Mădălina Pamfile a condus sub influența alcoolului

Mădălina Pamfile a fost depistată de polițiști în timp ce conducea beată, iar în urma efectuării unui etilotest, fostei asistente TV i s-a descoperit 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fosta iubită a lui Radu Mazăre ar fi devenit agresivă, iar organele de poliție au fost nevoite să o imobilizeze, punându-i cătușele. Mai mult, acesteia i-a fost întocmit dosar penal. Important de menționat este faptul că înainte să se întâmple incidentul, vedeta a publicat mai multe imagini dintr-un club din Capitală.

„La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o  persoană de sex femeiesc.

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia.  În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost deschis dosar penal în care cercetările sunt efectuate in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 Cod penal”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
loredana chivu
puiu calinescu jpg
FotoJet jpg
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net