Primele declarații ale Oanei Roman după înmormântarea mamei sale: „Nu e creștinește să judecam pe alții”

1 martie 2024 10:12   Vedete românești

Oana Roman trece prin momente dificile după pierderea mamei sale, Mioara Roman, și, cu ochii plini de lacrimi, vedeta a făcut primele declarații publice la câteva zile de la înmormântare.

În urmă cu câteva zile, pe 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, lăsând un gol imens în inima familiei sale. Oana Roman, care și-a însoțit mama în această călătorie finală, a rămas în discretie și acum, pentru prima dată, împărtășește cu publicul mărturisiri dureroase și amintiri emoționante despre femeia care i-a dat viață.

Despărțirea de Mioara Roman

Cu o ținută sobră și privirea înțesată de lacrimi, Oana a abordat subiectul într-o postare pe Instagram. A vorbit despre cum ziua înmormântării a fost perfectă, conform planurilor, pentru a-i aduce un omagiu pe măsură mamei sale. Cu toate acestea, a atins și subiectul comentariilor negative pe care le-a primit, îndemnând la compasiune și înțelegere.

"Mama a plecat în liniște. A plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn. Mama a fost petrecută pe ultimul ei drum așa cum a meritat și așa cum trebuia. Ma bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și nu o voi face nici în continuare. Eu cred că nu e creștinește să judecam pe alții, nu e creștineste să tragem concluzii despre lucruri pe care le cunoaștem".

Oana Roman a avut să le transmită un mesaj celor care au emis judecăți sau comentarii răutăcioase fără a cunoaște întregul context.

"Așa că, eu consider că judecată celorlalți pe mine nu mă privește. Mama a fost, este și va rămâne un om absolut fabulos. Un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică".

Oana a încheiat postarea exprimându-și mândria de a fi fost fiica Mioarei Roman și mulțumirea că a putut să-i ofere mamei sale tot ce a fost mai bun până în ultima clipă.

Recunoștință și un angajament de revenire

"Închei aici și promit că o să revin", a adăugat Oana Roman, păstrând vie speranța că vor exista momente în care va putea vorbi din nou fără a fi copleșită de durere.

După înmormântare, Oana Roman a transmis și un mesaj de mulțumire pentru susținerea primită în această perioadă dificilă. Ea a menționat importanța sprijinului moral oferit de prieteni, familie și cei care i-au fost alături în acele momente delicate.

Mai multe