Primele imagini cu Dana Roba după ce a fost căsăpită de soț. Are jumătate de craniu spart: „Dumnezeu a luptat pentru mine”

26 iunie 2023 15:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar la începutul acestei luni, medicii s-au confruntat cu un caz absolut șocant: o femeie a sosit de urgență la spital, după ce a fost mutilată de către soțul ei cu un ciocan. Victima acestei situații terifiante este nimeni alta decât Dana Roba, care a avut jumătate de craniu spart. Acum, make-up artistul s-a recuperat și a făcut și declarații.

Nu cu mult timp în urmă, la începutul acestei luni (iunie), întreaga țară a aflat cu groază prin ce situație a trecut Dana Roba. Deși cei doi trăiau o poveste de dragoste plină de împliniri și bucurii, publicul din țara noastră a aflat cu stupoare că femeia a fost nevoită să ajungă de urgență la spital, într-o stare extrem de gravă. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, ea a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei, de mai multe ori.

Astăzi, la mai puțin de o lună de la incidentul șocant prin care a trecut, make-up artistul a reușit să se recupereze îndeajuns de mult pentru a da o declarație despre cele întâmplate. Dana Roba chiar a spus că și ea este surprinsă că a reușit să supraviețuiască calvarului.

Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia”, a declarat aceasta, conform sursei citate. Șocați de severitatea rănilor suferite de make-up artist, medicii au fost rezervați și nu îi dădeau acesteia prea multe șanse de supraviețuire. „Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor”, a spus Dana Roba.

„Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor”

Dana Roba a recunoscut că a fost șocată de severitatea rănilor suferite. „Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea”, a mai spus aceasta. Modul în care arăta a traumatizat-o pe victimă, care spune că nici măcar acum nu reușește să se recunoască.

Dana Roba a declarat că simte că a primit o a doua șansă la viață, din partea lui Dumnezeu. Mai ales ținând cont că niciunul dintre medicii care au îngrijit-o nu au crezut că aceasta are șanse de supraviețuire.

Mai multe