Primele imagini cu Lora de când a devenit doamna Ghenu. Artista, superbă într-o rochie roz, în ziua în care a spus marele „da”

19 septembrie 2024 11:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lora (42 de ani) este în culmea fericirii. Artista s-a căsătorit azi civil cu alesul inimii sale și iubirea vieții ei, cum chiar ea a declarat, jumătatea ei perfectă, Ionuț Ghenu.

A fost o zi importantă pentru cântăreață , care ieri a postat un video pe pagina ei de Instagram în care spunea că este ultima zi în care se numește Lora Petrescu.

În ziua cununiei cu Ionuț Ghenu, Lora și deja soțul ei de acum, au avut mari emoții. Artista a ajuns la starea civilă cu zâmbetul pe buze și a îmbrăcat o frumoasă rochie de culoare roz, având un buchet de flori albe în mână și părul desfăcut pe spate. La rândul său, actualul soț al Lorei a purtat un costum de culoare gri. 

Lora și Ionuț Ghenu au așteptat vreme de 3-4 ani să facă nunta pe care au tot amânat-o și din cauza pandemiei, dar iată că în sfârșit visul cel mare al artistei a devenit de azi realitate.

Fac nuntă mare pe 5 octombrie

Lora și Ionuț Ghenu sunt acum o familie oficială, cu acte în regulă. Cei doi pregătesc intens și nunta care va avea loc pe data de 5 octombrie și pentru care viitoarea mireasă a pregătit deja trei rochii spectaculoase. Direct de la vedetă am aflat că la nunta ei nu se va fura mireasă.

Pe 19 luna asta facem cununia la starea civilă și pe 5 octombrie petrecerea. Nu se va fura mireasă! Ionuț este și el stresat, mai avem multe de pregătit, avem multă lume, ne-au confirmat mai mulți decât ne-am așteptat prezența la eveniment. Vor cânta niște oameni pe sufletul meu!

Am primit cadou de nuntă trupa mea preferată, dar nu vă spun acum despre cine este vorba. Este o trupă despre care spuneam acum mulți ani că dacă e să mă mai mărit vreodată mie trebuie să îmi cânte la nuntă!", ne-a declarat Lora, vizibil emoționată, cu lacrimi în ochi, acum câteva zile când am surprins-o la un eveniment monden.

Mai multe