#Exclusiv Click!

Primul lucru pe care-l va face Nick Rădoi după ce a învins cancerul: „Doctorii mi-au dat voie să..”

30 mai 2024 8:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nick Rădoi răsuflă ușurat! Milionarul de peste Ocean a învins cancerul și acum plănuiește să vină în vizită în România, pe plaiurile natale. Medicii i-au dat undă verde milionarului să meargă cu avionul. 

Milionarul Nick Rădoi (63 de ani) a fost diagnosticat cu cancer de colon, în vara anului trecut. Medicii din Mexic i-au descoperit atunci lui Rădoi o tumoră de 9 cm, în timpul unei banale operații de apendicită. 

Au urmat patru operații complexe în America și ședințe lungi de chimioterapie. Nu mai puțin de șase luni a stat milionarul prin spitale, timp în care boala l-a slăbit cu nu mai puțin de 40 de kilograme. 

Nick Rădoi vine în România, după ce a scăpat de chimioterapie 

Nick Rădoi a terminat, în urmă cu trei săptămâni, și ultimele ședințe de chimioterapie. Milionarul se simte ca nou după ce a ieșit învingător în lupta cu cancerul. 

Viața lui s-a schimbat total acum și este nerăbdător să ajungă în locurile în care a copilărit, la Caransebeș. Nick va sosi în România pe 15 iunie, după ce medicii din SUA i-au dat undă verde să călătorească cu avionul. 

„Sunt ca un nou-născut!”

„Am terminat ședințele de chimioterapie acum vreo trei săptămâni și mi-au dat voie să merg cu avionul. 

Voi ajunge în România în data de 15 iunie. Voi merge prima dată în București. Totul e bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să trec prin atâtea probleme și să ajung să fiu din nou sănătos. 

Sunt ca un om nou-născut și cu o mentalitate diferită și în fiecare zi trebuie să mulțumesc lui Dumnezeu pentru zilele pe care mi le dă. 

Mă bucur din nou de viață și uite că am decis să mă bucur și în România, să merg prin Mamaia, prin București și să merg și în orașul meu natal, Caransebeș”, a declarat Nick Rădoi, în exclusivitate pentru Click!

Nick Rădoi a slăbit 40 de kilograme după cancer

Lupta lui Nick Rădoi cu cancerul de colon a început din luna august a anului trecut. Milionarul a pierdut până acum nu mai puțin de 40 de kilograme. 

„Am pierdut, în șase luni cât am stat mai mult prin spitale, 40 de kilograme. Ca și regim alimentar nu am voie fast-food deloc. Nu mai am voie decât mâncare gătită acasă, naturală, alimente cât mai naturale. 

Folosesc și niște medicamente naturale, pe lângă chimioterapie, și foarte multă vitamina C, ca să-mi revin și să-mi readuc puterea în corp”, a povestit Nick Rădoi, într-un interviu acordat, recent, pentru Click!

Mai multe