Primul mesaj a lui Naomi Hedman, după ce Florin Ristei a confirmat separarea: „Niciun suflet...”

20 februarie 2024 9:35   Vedete românești

Zilele trecute, Florin Ristei a confirmat public separarea de Naomi Hedman, punând capăt speculațiilor și zvonurilor. Însă, după anunțul oficial, Naomi a păstrat tăcerea în mediul online. Recent, fotomodelul a postat un mesaj sugestiv pe rețelele de socializare, lăsându-i pe fani să speculeze despre starea ei de spirit și despre sentimentele ce o încearcă după această despărțire.

De ce s-au despărțit cei doi

Florin Ristei și Naomi Hedman au fost un cuplu admirat și apreciat în mediul media, iar povestea lor de iubire a început în urmă cu câțiva ani pe platourile emisiunii "X Factor" de la Antena 1. Jurat în cadrul show-ului, Florin Ristei a fost impresionat de talentul și frumusețea lui Naomi, care a fost concurentă în competiție. Cuplul a mers mai departe, chiar logodindu-se și formând o familie. Cu toate acestea, recent, au apărut zvonuri despre despărțirea lor, iar Florin Ristei a confirmat într-un podcast că cei doi nu mai sunt împreună. Naomi s-a mutat în Marea Britanie, iar distanța a pus o presiune semnificativă asupra relației lor.

Reacția lui Florin Ristei

Florin Ristei a vorbit deschis în podcastul lui Speak despre despărțirea de Naomi, recunoscând că relația nu a rezistat la distanță. Cu o notă de tristețe în voce, el a mărturisit că se simte supărat, dar că va păstra o legătură de comunicare cu Naomi. Întrebat despre posibilitatea unei împăcări viitoare, Ristei a răspuns cu sinceritate, lăsând ușa deschisă pentru viitor.

Mesajul misterios de pe Instagram a lui Naomi

Naomi Hedman a păstrat tăcerea după anunțul oficial al despărțirii, dar a ales să împărtășească un mesaj sugestiv pe Instastory-ul ei. "Niciun suflet din această lume nu poate lua ceea ce ți se cuvine", a scris cântăreața și fotomodelul, lăsându-i pe urmăritori să reflecteze asupra semnificației acestei afirmații. Mesajul enigmatic a stârnit interesul publicului și a generat speculații cu privire la starea emoțională a ei după sfârșitul relației.

Mai multe