Radu Bănică Jr. a dat cărțile pe față. Ce spune despre Andreea Marin și sora lui, Violeta: „Nu cred că o să...”

19 iunie 2024 7:19   Vedete românești

Radu Bănică a vorbit recent despre legătura pe care o are cu Violeta și Andreea Marin. Băiatul are doar cuvinte de laudă la adresa fostei soții a tatălui său, iar cu sora lui are o relație extrem de apropiată, spune el.

Radu Bănică, despre relația pe care o are cu Andreea Marin

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin, dar și cu sora lui, Violeta. În urmă cu câteva săptămâni, tânărul a fost prezent la gala prezentată de „Zâna Surprizelor”, acolo unde s-a simțit foarte bine, conform celor spuse de el. De curând, în cadrul unui interviu, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că are o relație foarte bună cu fosta soție a tatălui său, pe care o consideră o persoană extraordinară.

Reporter: „Cum te împaci cu Andreea Marin? Ai defilat pe scenă, cu sora ta, la gala ei...”

Radu Bănică: „Foarte bine. Este un om extraordinar. Da, am fost la gală și o să merg ori de câte ori o să am posibilitatea”, a spus Radu Bănică, potrivit Viva.

Cum se înțelege Radu Bănică cu sora sa, Violeta

Radu Bănică are o relație extrem de apropiată și cu sora lui, Violeta. Însă, chiar dacă se înțeleg de minune și își sunt alături, tânărul spune că nu ar putea să colaboreze niciodată cu ea, pe plan muzical. Violeta nu este atrasă de această industrie, având alte planuri de viitor. În schimb, atunci când vine vorba de relația soră-frate, Radu recunoaște că uneori își mai minte sora, însă nu obișnuiește să îi ascundă adevăruri grave.

„Sora mea Violeta nu este pe muzică, este pe partea practică de politică, de avocatură. Așa că nu cred că o să cântăm împreună.(...) Da, ne înțelegem bine. O mai mint, sunt minciuni de frate. Află ea după”, a mai spus fiul lui Ștefan Bănică Jr, potrivit sursei citate.

Mai multe