Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri din culisele relației cu Ioana Văllimărescu. Cum s-au cunoscut cei doi și cum reușesc să își mențină relația la distanță

16 octombrie 2024 7:19   Vedete românești

Radu Ștefan Bănică trăiește o poveste de dragoste alături de Ioana Văllimărescu, însă relația lor este una la distanță. În timp ce ea studiază la Londra, fiul lui Ștefan Bănică are o carieră în România. Cum reușesc cei doi să își mențină relația departe unul de celălalt?

Cum s-au cunoscut Radu Ștefan Bănică și iubita lui

Radu Ștefan Bănică și Ioana Văllimărescu sunt împreună de mai bine de un an, însă puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi. În cadrul unui interviu, fiul lui Ștefan Bănică a povestit cum a decurs prima lor întâlnire, dar și cum își gestionează relația la distanță. A fost dragoste la prima vedere, iar primul pas l-a făcut chiar el.

„Un an și… chiar! Ne știam de mai înainte, cu vreun an înainte să fim împreună. E o poveste destul de amuzantă. Aveam un prieten care o plăcea, dar îi era rușine să o abordeze, așa că am intrat eu în vorbă cu ea în numele lui. Iar când am mers cu el să o vadă, am cunoscut-o și eu. Nu am știut de la început că e fata potrivită pentru mine. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, dar sigur a fost atracție la prima vedere, da. Iar primul pas l-am făcut eu, evident”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică pentru Viva.

De asemenea, tânărul a dezvăluit și cum s-a lăsat cucerit de Ioana Văllimărescu. De fel, este un romantic incurabil și spune că îi aduce flori destul de des iubitei sale. Mai mult, cântărețul a dezvăluit și cum reușește să se întâlnească cu partenera sa, în ciuda distanței.

„Majoritatea pieselor sunt create în jurul experiențelor și relațiilor mele, iar flori îi aduc foarte des. Dacă asta înseamnă romantism, atunci pot să zic că sunt destul de romantic. Cu ce m-a cucerit? Cu un mister al ei.

Ne vedem foarte des, chiar dacă e plecată. În tot acest timp de când suntem împreună nu cred că au existat mai mult de trei săptămâni în care să nu ne vedem. Din fericire, există avioane, eu merg de câte ori pot și ea vine de câte ori poate”, a adăugat el pentru sursa citată.

„Avem încredere unul în celălalt”

Cât despre gelozie, Radu Ștefan Bănică susține că nu și-a făcut loc în relația lor, întrucât Ioana Văllimărescu a înțeles că iubitul ei face parte din spațiul public. Pe de altă parte, fiul lui Ștefan Bănică susține că deși nu se vede părinte în viitorul apropiat, își dorește să se căsătorească și să aibă copii.

„Având în vedere că ea nu era o persoană publică, a trebuit să îi explic cum funcționează viața mea și a fost foarte înțelegătoare. Într-un fel, cred a prins mișcarea foarte repede. Până la urmă, nu are de ce să își facă griji, atât timp cât avem încredere unul în celălalt.

Visez la asta, dar nu mă văd ca părinte în viitorul apropiat. Visez să fiu „însurat și cu copii”, a adăugat el.

Mai multe