Raluca Bădulescu suferă de anorexie?: «Nu te recunosc. Oprește-te din slăbit!»

9 iunie 2022 18:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu pare că slăbește pe zi ce trece, iar de această dată ,,Regina" arată ca și cum ar fi bolnavă. Admiratorii ei se declară teribil de îngrijorați pentru sănătatea ei și au postat mai multe comentarii în care susțin că vedeta ar suferi de anorexie. 

Diva nu se prezintă chiar în cea mai bună formă după divorțul de fostul ei soț, Florin Stamin. Cea supranumită ,,Regina stilului" a publicat pe paginile de socializare un clip în care se vede clar că a slăbit extrem de mult în ultima vreme. Deși mulți i-au reproșat și înainte că a exagerat cu dieta, de această dată Raluca Bădulescu a reușit să-și îngrijoreze de-a binelea fanii. 

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție fabuloasă după ce a anunțat că divorțează. Ținuta Versace a atras toate privirile

În imaginile respective, jurata de la ,,Bravo, ai stil!" apare îmbrăcată în negru cu o ținută ce-i lasă la vedere brațele extrem de subțiri și picioarele la fel de slabe. Internauții au reacționat imediat și și-au manifestat îngrijorarea cu privire la sănătatea divei. Mulți sunt de părere că vedeta ar suferi de anorexie, având în vedere că ea continuă să piardă în greutate din ce în ce mai mult, deși nu mai este nevoie.

Citește și: Fostul soț, despre Raluca Bădulescu fără perucă și machiaj: «Cine ești? Transformers?»

,,Nu te recunosc, ești exagerat de slabă și ai atâția prieteni, de ce nu-ți spun că nu mai arăți bine", a scris un admirator. 

,,Iubita mea OPREȘTE slăbitul , ți-a dispărut toată feminitatea. Te ador de mor de asta îți spun AJUNGEE !!!!!" a precizat una dintre fanele vedetei. 

,,Regina, nu te supăra, dar parcă ești altcineva...nu mai ești tu și farmecul tau !Prea skinny", a scris un fan. 

,,Hai măi Raluca! Care-s mâinile, care-s picioarele? Tu om frumos arati deja a om bolnav, ce piciorușe!", i-a mai transmis un internaut. 

,,Ralu, pari anorexică", i-a spus un altul.

Raluca Bădulescu s-a despărțit de soțul ei, după 13 ani de relație

Raluca Bădulescu a divorțat în urmă cu puțin timp de cel care i-a fost alături vreme de 13 ani, Florin Stamin. Jurata de la ,,Bravo, ai stil!" a anunțat că a decis să pună punct mariajului cu Florin, care a durat șase ani și unei relații de dragoste care dura de 13 ani. Raluca Bădulescu a mărturisit că întodeauna va avea o conexiune specială cu fostul ei soț și că dragostea lor rămâne la fel de puternică, chiar dacă au decis să înceapă un nou capitol în viața lor. 

După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Wowbiz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe