#Exclusiv Click!

Raluca, fosta solistă a trupei Angels, a luat o pauză de la muzică: „Am cinci copii, fără bone, fără ajutoare!” Câți bani o costă rechizitele, în 2024, pe mama-eroină?

3 septembrie 2024 16:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Angel (38 de ani), fosta solistă a trupei Angels, a anunțat că, pentru o vreme, s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru a fi mai aproape de cei cinci copii. În interviul exclusiv pentru Click!, celebra mămică ne-a vorbit despre frumoasa și numeroasa ei familie.

De ce s-a retras, de fapt, din lumina reflectoarelor?

Raluca Angel, pe numele ei de scenă, a explicat, exclusiv pentru Click!, de ce a fost nevoită ca, o vreme, să stea departe de scenă. Și nu regretă deloc decizia luată:

„Fanii mei nu sunt dezamăgiți de decizia mea, pentru că ei mă cunosc și stiu că pentru mine familia este și va fi mereu prioritate.

Într-adevăr, își doresc neapărat să revin pe scena curând și mă așteaptă cu nerăbdare. Și mă impresionează mesajele lor, în care îmi scriu cât de mult îi bucură muzica și vocea mea și câtă nevoie au de mine pe scenă”.

„Am cinci copii, fără bone, fără alte ajutoare!”

Ne-a mai dezvăluit că ea și soțul ei se ocupă singuri de copii, dar și de gospodărie, fără vreun alt ajutor:

„În altă ordine, eu nu am un copil sau doi, am 5, fără bone, fară alte ajutoare. Părinții mei socri sunt în Bacău și le-ar fi imposibil să se deplaseze de fiecare dată când aș avea eu nevoie, iar părinții mei sunt prinși în propria afacere de familie și nu au timpul necesar să mă ajute zilni, așa cum aș avea eu nevoie.

Dar, în urgențe, cu toții au fost aproape de mine și m-au sprijinit cu toată dragostea. Oricum, nimeni nu are cum să înlocuiască o mamă care se dedică familiei ei. În același timp, și eu am nevoie de ei pentru a crește din toate punctele de vedere.

Nu doar copiii au nevoie să crească, ci și mama crește odată cu copiii, emoțional, spiritual, afectiv. Mama devine o nouă persoană cu condiția ca ea să se lase modelată de maternitate.

Când revine pe scenă?

Celebra cântăreață cu voce de excepție intenționează însă să reia, la un moment dat, concertele:

„Nu am renunțat la muzică din nou, așa cum am făcut-o, atunci, timp de 12 ani. Acum e vorba despre o pauză de câteva luni. Îmi cer iertare că am refuzat perioada aceasta să mai apar în emisiunile unde am fost invitată, în concertele cu orchestra pe care mi le-am tot dorit, chiar nu am putut.

E prea mult pentru un singur om cu atâta oboseală acumulată și așa multe nopți nedormite. Dar, în curând, nădăjduiesc să reușesc să nu mai refuz măcar aparițiile cu orchestra și intenționez să îmi fac timp să intru în studio pentru piesele noi pe care le-am compus deja ca versuri și linie melodică.

Deci, oamenii se vor bucura de unele mici apariții ale mele, din toamnă, dar, de-abia de la anul mă vor putea vedea mai des”.

Cât o costă rechizitele pentru cei cinci copii?

Raluca Angel ne-a vorbit cu mare drag despre cei 5 copii, despre vacanțele pe care le petrec numai în formulă completă:

„Serafim are 15 ani și jumătate și trece în clasa a IX-a la liceu, Casian are 14 ani, trece clasa a VIII-a, Maria are 12 ani și trece în clasa a V-a, Emilian are 9 ani și trece în clasa a III-a și Anastasia are 7 ani și trece clasa I”.

Am aflat și câți bani o costă pe artistă pregătirile copiilor pentru noul an școlar:

„Cheltuielile sunt de zeci de milioane, pentru rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, activități extrașcolare, precum pian, chitară, fotbal, meditații. În plus, noi ieșim aproape în fiecare weekend cu ei, la mare, munte, împrejurimi.

Avem acest obicei de a merge peste tot în familie, împreună. Doar așa ne putem bucura la maxim. Ne-a unit parcă și mai tare perioada aceasta în care am fost împreună”. 

Despre noul regulament școlar: „Mi se pare bun!”

Întrebată de reporterul Click! ce părere are despre noul regulament școlar, despre impunerea purtării de către elevi a unor ținute decente, la cursuri, fiind interzise fustele mini și decolteurile, Raluca a specificat:

„Copiii au un fel de uniforme școlare, în sensul că trebuie să vină îmbrăcați doar într-o anumită culoare a bluzelor, decent și să nu iasă niciunul în evidență prin haine.

Acest lucru mi se pare bun, pentru că ei nu trebuie să se simtă mai mult sau mai puțin importanți datorită hainelor pe care le poartă.

La școală, ei trebuie să învețe să fie sociabili, creativi, prietenoși și să își facă datoria de a învăța pentru ei și pentru părinții lor, care depun multe eforturi pentru ei. Decența m-aș bucura să îi ghideze toată viața...nu numai la școală.

Fiul cel mare este în primul an de liceu: „Are o capacitate intelectuală deosebită!”

Celebra mamă-eroină, cu cinci copii, ne-a vorbit cu emoție și despre fiul cel mare, Sefarim, aflat în primul an de liceu:

„Serafim e cumva motivul principal al deciziei de a lua o mică pauză. Am fost nevoită să reînvăț cot-la cot cu el toată materia la matematică sau la română, pentru examenul de Capacitate, pe care l-a luat cu brio. Am restudiat cu el toate nuanțele, toate chichițele, pentru a mă asigura că stăpânește foarte bine materia.

Nu aș fi acceptat ideea că poate din cauza neimplicarii mele nu a intrat unde și-a dorit. Dar, din fericire, Serafim a intrat la Liceul Moisil, din Tulcea, considerat liceu de top, aici, la Secția științe socio-umane, intensiv engleză.

El a trebuit să susțină, zilele acestea, și un examen scris și unul oral, la engleză, pentru a intra la secția intensiv-engleză. Și din fericire, chiar acum am fost anunțați că a reușit și la engleză, în primele locuri. A avut note foarte bune, la toate materiile, în special la engleză și la română. Serafim e un copil cu o capacitate intelectuală deosebită”.

„Voi lupta ca să îmi îndeplinesc menirea de artist!”

Consideră că muzica valoroasă, pe care o promovează, va dăinui în timp:

„Îmi doresc ca oamenii să rămână lângă mine și perioada aceasta și stiu că așa va fi. Nu am stresul sau presiunea de a avea succes. Nu m-am întors în muzica pentru a fi vedetă, ci pentru a crea muzică de valoare, care să sensibilizeze.

Oamenii simt asta și apreciază. Am de gând să las lucruri de valoare în muzica românească, care să rămână în mintea și în sufletele oamenilor. Voi lupta ca să îmi împlinesc menirea de artistă și nu pe aceea de vedetă”, ni s-a mai confesat ea, exclusiv pentru Click!

Mai multe