Raportul toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Ce arată analizele făcute la INML

3 noiembrie 2023 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa a fost supus unui test pentru a se depista dacă a consumat substanțe interzise. Rezultatele toxicologice s-au aflat deja. Artistul a ieșit pozitiv la cannabis. Ne amintim că acesta era drogat în momentul când a fost oprit în trafic, doar în lenjerie intimă, acum o săptămână.

Care a fost mesajul celor de la Europol

„Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie (poza) că scenariul anticipat s-a îndeplinit.

Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro. S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători", a fost mesajul postat de Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook. 

Dorian Popa a declarat că nu a consumat marijuana

Vineri seară, Dorian Popa a fost oprit în trafic de poliţişti ai Serviciului Rutier Ilfov şi a fost depistat pozitiv la canabis, în comuna Domneşti unde acesta locuieşte. Artistul a declarat la momentul respectiv că nu ar fi consumat marijuana şi că ar fi stat în prezenţa unor persoane care ar fi consumat şi a inhalat fumul acestora, scrie Observatornews.ro.

El a fost dus la un spital din Bucureşti pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe psihoactive şi în cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Dorian Popa participa la campanii anti-drog

În 2019, Dorian Popa a participat, la campanii anti-drog. Şi, de curând, vedeta a povestit într-un podcast că s-a ferit de vicii.

„Mi-a dat Dumnezeu un diamant şi m-a ajutat şi să-l şlefuiesc şi eu să-l arunc în noroi ca prostul singur? N-ar fi păcat? În primul rând m-aş jigni pe mine, în al doilea rând l-aş jigni pe Dumnezeu, aş jigni-o pe maică-mea", spunea Dorian Popa.

Mai multe