Reghe și Corina Caciuc, în tandrețuri, la piscină. Antrenorul e topit după iubita lui

4 septembrie 2022 13:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au plecat într-o superbă vacanță împreună, în Dubai, «Paradisul Bogaților», unde altundeva. Cei doi au postat o fotografie de colecție împreună, la piscină și par mai îndrăgostiți și mai pasionali ca niciodată.

Reghe și Corina se iubesc precum doi adolescenți, dovadă că au făcut o escapadă în Dubai, pentru a petrece câteva momente de neuitat împreună. Antrenorul și iubita sa au trecut cu bine peste o perioadă foarte tensionată, în care scandalurile generate de divorțul lui Reghe cu Anamaria Prodan erau la ordinea zilei. 

Citește și: Asiana Peng, în scandal cu mama sa pentru Luca Reghecampf! „Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă la groapă liniștită!”

De la venirea pe lume a fiului Corinei Caciuc și a lui Laurențiu Reghecampf, furtuna s-a mai liniștit, iar cei doi se simt mai fericiți ca niciodată, încercând să fie cei mai buni părinți pentru fiul lor, micuțul Liam. 

Nu rata nici: Replica dură a Prodancei în scandalul pensiei alimentare:”Te faci de râs, Reghe! Vrea să plătească, dar nu are bani!”

Recent, Reghe a dus-o pe mama fiului său, Corina, într-o vacanță fabuloasă în Dubai, căci iubita lui merită o relaxare în «Paradisul Bogaților», după ce a trecut prin atâtea peripeții de dragul antrenorului, a suportat oprobiul public dar și săgețile veninoase ale Anamariei Prodan.

Vezi și: Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul?

Reghe a publicat recent o imagine absolut superbă cu iubita sa, Corina Caciuc, în timp ce stau îmbrățișați în piscină precum doi îndrăgostiți. Partenera antrenorului arată ca o divă, cu ochelari de soare la ochi și o piele arămie sărutată de soare...și de Reghe. 

Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan

În vară, Laurențiu Reghecampf a avut parte de o lovitură din partea Anamariei Prodan care l-a executat silit pe fostul ei soț, motivul fiind faptul că antrenorul nu ar fi plătit pensia alimentară pentru Bebeto, de doi ani de zile. 

«El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!», a declarat la acel moment în exclusivitate Anamaria Prodan pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe