Revedere emoționantă între Dana Rogoz și „Magicianul” Marian Râlea. Cei doi au retrăit perioada din „Abracadabra”. VIDEO

6 octombrie 2024 13:55   Vedete românești

Dana Rogoz s-a reîntâlnit cu „Magicianul” Marian Râlea, cel care i-a îndrumat pașii în televiziune la începutul anilor 1990, în emisiunea Abracadabra, care făcea furori pe micile ecrane. Cei doi au avut parte de o întâlnire emoționantă. 

Dana Rogoz și Marian Râlea au retrăit perioada din „Abracadabra”

Dana Rogoz și Marian Râlea s-au întâlnit după mai mult timp la radio, întrucât amândoi au primit invitație de la Național FM. Cu această ocazie, „Abramburica de la Abracadabra”, așa cum era cunoscută, a imortalizat momentul și a urcat imediat fotografia alături de Marian Râlea, pe rețelele de socializare. Au cântat cu bucurie o piesă intitulată „Eu pot, eu sunt magician”, iar acest lucru a reușit să le aducă zâmbetul pe buze celor doi vechi colaboratori și prieteni.

„279/366 Tocmai m-am văzut cu Magi, căci am fost amândoi invitați la radio, la Național FM. Am cântat și "Eu pot, eu sunt magician"! Dovada e în stories”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

„Ați fost și veți rămâne magia din sufletul copiilor”

De asemenea, actrița a publicat și filmulețul în care cântă alături de cel care i-a fost coordonator în copilărie. Cei doi s-au amuzat copios și au stârnit o mulțime de reacții în rândul fanilor, care s-au întors în copilărie și și-au amintit de vremurile în care  „Abracadabra” ținea toate generațiile lipite de televizor. 

„Felicitări, mi-am adus aminte de copilărie când m-am uitat la emisiunea cu Magicianul și Abramburica” / „Nimic mai frumos, ce repede trece timpul! Respect necondiționat!”/ „Ce frumos! Cu drag îmi aduc aminte de Abracadabra și personajele minunate din emisiunea mea preferată! Vă mulțumesc, Dana Rogoz și Marian Râlea! Ați fost și veți rămâne „,magia” din sufletul copiilor!” / „Trăiască domnul Marian Râlea, în tinerețe și tu și stimabilul m-ați bucurat când eram mic. Of tu Abramburică”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Danei Rogoz cu Marian Râlea.

Mai multe