#Exclusiv Click!

Rochia cu maci a lui Carmen Iohannis, purtată la Jocurile Olimpice 2024, asemănată de internauți cu o față de masă: „Cât o mai fi metrul de mușama?”. Verdictul designerilor: „Românul e inventiv!”

29 iulie 2024 15:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rochia cu maci, purtată de Carmen Iohannis, vineri, la o ceremonie desfășurată la Ambasada României, la Paris, cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024, a devenit un aprig motiv de dispută între internauți. Mulți susțin că acest material este asemănător cu cel de față de masă care se găsește la vânzare și pe Internet. Au și alăturat pozele, pentru a nu exista dubii. Iată ce comentarii spumoase au lăsat „cârcotașii”, dar și ce spune designerul vedetelor Florin Burescu, exclusiv pentru Click!, despre ținuta soției lui Klaus Iohannis, președintele României.

Internauții au comentat: „Văzusem la bunica o mușama similară”

Rochia purtată, vineri, de Carmen Iohannis, în Franța, în valoare de 1.500 de euro, marca Dolce&Gabbana, nu este deloc pe placul internauților, care susțin că materialul cu maci imenși este mult asemănător cu cel al unei fețe de masă. Au alăturat și o fotografie, pentru a-și susține opinia, cu materialul asemănător, care se vinde pe Internet cu până în 20 de lei metrul. Iată ce mesaje au lăsat în dreptul postării acestui colaj de fotografii, postat pe Facebook:

„Văzusem la străbunica în Oltenia o mușama similară, în copilărie” sau „Cât o mai fi metrul de mușama? Sper să nu fi costat mult, și-așa bărbatul ei ne-a sărăcit bugetul țării cu plimbările alea în avioane de lux!”. „Parcă ar avea situația financiară a unei muncitoare și merge la gară, să ia trenul, ca să ajungă la mama ei, la țară”, „Nu mă pricep la modă, dar nu-mi place deloc cum se îmbracă. Mai elegantă era Ceaușeasca, era o doamnă”.

Altcineva i-a sărit însă în  ajutor:

„Băi, femeia asta nu are nicio șansă, cu orice s-ar îmbrăca, sar cârcotașii. Grea misiune are, chiar o compătimesc. Bine ca nu m-am măritat cu un președinte”.

Ce spune designerul Florin Burescu, despre materialul cu maci?

Designerul vedetelor Florin Burescu a dorit să facă unele precizări, privind ținuta doamnei Carmen Iohannis, din punct de vedere stilistic, lăsând deoparte ironiile internauților, care mereu caută nod în papură:

„Printul este destul de folosit. Printul cu maci este unul captivant, revine adesea în creațiile caselor de modă. Românul e inventiv, și se duce cu gândul la toate nebuniile, dar cred că este o rochie de foarte bună calitate. Iar dacă printurile par asemănătoare, asta nu înseamnă că sunt făcute din aceleași materiale sau că au 100% același design. Acest model îi vine foarte bine, o avantajează”, spune el, exclusiv pentru Click!

Dana Budeanu e însă dură: „Cum e posibil așa ceva?”

În schimb, designerul Dana Budeanu consideră că soția lui Klaus Iohannis a purtat o ținută total nepotrivită pentru un astfel de eveniment:

„Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intrăăăăăă la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplăăăăă și atââât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Pariiis! E oriceeeee! Cum este posibil așa ceva de 10 ani??? Băăăă de 10 ani???????????”, a scris creatoarea de modă pe Facebook.

Mai multe