Ținuta cu care a impresionat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden. Prima Doamnă a României a purtat o curea de peste 800 de euro

Ultima actualizare:

Carmen Iohannis și președintele României Klaus Iohannis au participat la recepția pentru liderii de stat oferită de Joe Biden și Prima Doamnă a Americii, Jill Biden. Prima Doamnă a României a strălucit într-o ținută impecabilă. Iată ce a ales să poarte!

Carmen Iohannis, în SUA, în 2022 Foto: Profimedia
Carmen Iohannis, în SUA, în 2022 Foto: Profimedia

Klaus Iohannis şi Carmen au participat la recepţia oferită de Joe Biden 

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat la recepţia organizată de preşedintele SUA, Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU.

O imagine a fost publicată de președintele României pe contul său oficial de Facebook, cu această descriere: „La recepția oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 78-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat la recepţia oferită de Joe Biden Foto: Facebook
Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat la recepţia oferită de Joe Biden Foto: Facebook

Ce a ales să poarte Carmen Iohannis

Toți cei patru sunt foarte zâmbitori și bucuroși de reîntâlnire. Doamnele au mers, anul acesta, pe culori cât mai deschise, luminoase. Carmen Iohannis și-a prins părul într-un coc lejer, iar Prima Doamnă de la Casa Albă l-a lăsat desfăcut și coafat în bucle lejere, scrie okmagazine.ro.

Carmen Iohannis a purtat o rochie aurie, cu mâneci trei sferturi, stil clopot, accesorizată cu o curea Valentino, de 800 de euro. Jill Biden a ales o rochie albă, dreaptă, iar accesoriile le-a concentrat în zona gâtului.

Cu ce avion au plecat Carmen și Klaus Iohannis

Preşedintele României Klaus Iohannis conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii.

Preşedintele a plecat duminică, cu un zbor fără escală, de la Sibiu spre New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg, transmite site-ul specializat în ştiri din aviaţia Boarding Pass.

Avionul are o capacitate maximă de 13 persoane. Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net