Romanița Iovan, dieta specială cu care a slăbit 24 de kilograme! Secretul prin care se menține în formă

26 iulie 2022 18:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Romanița Iovan a dezvăluit ce dieta a ținut pentru a slăbi 24 de kilograme, dar și ce consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol. Iată trucurile pe care le folosește creatoarea de modă pentru a se păstra impecabil la vârsta de 57 de ani.

Romanița Iovan recunoaste că în prezent duce o viață foarte echilibrată. Designerul consumă cu „moderație alimentele” și se consideră o norocoasă pentru că are un metabolism care o ajută. Celebra creatoare de modă are și câteva ponturi.

S-ar putea să te intereseze și: Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

„În cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez – dar aceasta este o alegere personală –, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice”, a precizat Romanița Iovan pentru Viva.ro.

Citește și: Romanița Iovan arată senzațional la 57 de ani! 

Totodată, aceasta a dezvăluit modul cum a reușit să slăbească 24 de kilograme, dar și ce dieta a ținut după ce l-a născut pe fiul ei, Albert.

Romanița Iovan, dieta prin care a slăbit 24 de kilograme

Acum mulți ani, în timpul sarcinii, creatoarea de modă s-a îngrășat considerabil. Vedeta recunoaște că a avut o „voință de fier” în luptă cu kilogramele.

La fel de interesant: Romanița Iovan închide gura cârcotașilor! La 57 de ani ne-a arătat adevărata înfățișare

„Da, în timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni.

Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne, a povestit Romanița Iovan, conform sursei citate.

Ce truc folosește în fiecare dimineață Romanița Iovan pentru a se menține în formă

„Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml”, a precizat creatoarea de modă.

Recent, Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie. Creatoare de modă a avut un mariaj în trecut cu Adrian Iovan. Acesta a murit într-un tragic accident aviatic în Munții Apuseni.

De atunci, Romanița Iovan și fiul ei, Albert, respectă o tradiție. În fiecare an, la data în care s-a întâmplat tragicul eveniment, aceștia merg în locul unde pilotul și-a pierdut viața pentru a-l comemora, a dezvăluit designerul în podcastul finei lui Borcea, Nasrin Ameri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe