Sărbătoare în familia Cristinei Cioran și a lui Alexandru Dobrescu! I-au rupt turta Emei

19 iulie 2022 16:49   Vedete românești

Acum un an, Cristina Cioran trecea prin momente cumplite, căci fiica ei se năștea prematur, la șapte luni. Iată că timpul a trecut, iar micuța Ema a sfidat pronosticurile rezervate ale medicilor și a împlinit un an. Pentru a marca momentul, Cristina și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, i-au rupt turta fetei.

Pe data de 18 iulie fiica fostei prezentatoare TV, Cristina Cioran, a împlinit un an, așa că părinții au decis să marcheze momentul conform tradiției și au rupt turta Emei. Potrivit obiceiului, mai multe obiecte se pun pe o tavă, iar copilul alege apoi trei dintre ele. Petrecerea a fost restrânsă și a fost organizată la reședința în care Cristina Cioran și Alex Dobrescu locuiesc alături de fata lor.

Fiica vedetei a fost născută la doar 7 luni. Detalii: Minunea din viața Cristinei Cioran a împlinit un an! Ema a venit pe lume prematur și le-a dat tuturor peste nas

Câțiva apropiați, dar și nașii Emei, au participat la eveniment și au fost martori la momentul în care fetița „și-a decis viitorul”, după cum se spune în popor. Se pare că Ema va călca pe urmele mamei sale, va fi cochetă și mereu pe drumuri. De ce spunem asta? Iată ce a ales de pe tavă!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu i-au rupt turta Emei

„A ales de pe tăviță rujul, cheile și microfonul”, a transmis Cristina Cioran, potrivit Playtech.ro. Acum că fiica sa a împlinit deja un an, iar amintirile neplăcute au fost înlocuite rapid cu unele cât se poate de frumoase, Cristina Cioran a mărturisit că își dorește să devină mamă din nou.

Motivul pentru care nu se căsătorește cu Alex Dobrescu: De ce nu vrea Cristina Cioran să audă de nuntă: «El își dorește, eu nu»

„Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, a spus Cristina Cioran, la un moment dat, la Pro TV.

Mai mult, la aceeași televiziune, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că perioada sarcinii i-a plăcut foarte mult, i s-a părut un lucru extraordinar și viața sa s-a schimbat radical de atunci. Să fii mamă e unul dintre cele mai frumoase lucruri, mai spune Cristina Cioran, iar noua etapă din viața sa a adus cu sine o serie de experiențe pe care le-a caracterizat ca fiind „extraordinare”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe