Selly face prima declarație în urma izbucnirii scandalului Nordis. Regretă că a promovat o escrocherie: „Îmi pare rău, îmi pare foarte rău ”

10 octombrie 2024 18:35   Vedete românești

Andrei Șelaru, cunoscut sub pseudonimul Selly, vorbește pentru prima dată despre motivul pentru care a promovat Nordis. Proiectul imobiliar care s-a dovedit a fi, de fapt, o escrocherie, a fost promovat de mai multe persoane creatoare de conținut din România. 

Influencerul regretă că a promovat Nordis. Printr-un clip video postat pe conturile de socializare, Selly a explicat în ce context s-a petrecut toată această situație și că acum regretă că a făcut acest lucru. 

„Nu am încasat niciodată niciun leu de la Nordis”

Recorder a publicat luni, 7 octombrie, o investigație care dezvăluie că Nordis Group a vândut de mai multe ori, încasând milioane de euro de la cumpărători, aceleași apartamente, către persoane diferite. Mai multe persoane publice care au promovat acest proiect imobiliar, prin diverse moduri, au ieșit și au oferit o explicație în acest sens. 

Au trecut mai bine de trei ani de când Selly promova pe contul său de Instagram Nordis, despre care spunea că face cel mai tare ansamblu rezidențial”.

Acum, în urma dezvăluirilor făcute de Recorder, creatorul de conținut din mediul online declară că nu a încasat niciodată bani, ci a fost vorba despre o colaborare de tip barter. 

„E multă lume supărată pe mine pe acest subiect, pe ideea că am promovat această chestie. Foarte multe articole în presă, s-a ajuns până la a se spune că eu mi-aș fi cumpărat mașinile cu banii de la Nordis și alte aberații de genul acesta care nu au niciun fundament dar înțeleg. (...) Punctul 1. Nu am încasat niciodată niciun leu de la Nordis sau orice altă firmă din grupul Nordis.

Eu am avut o singură colaborare cu ei în anul 2021, mai exact în luna iunie, este foarte importantă data la care s-a întâmplat această colaborare și acea colaborare a fost una de timp barter, nu a fost o colaborare plătită. Eu aveam nevoie pentru un videoclip 5gang să filmez într-o locație luxoasă și m-am interesat să filmez în recepția pe care o aveau ei. Mi-am dorit să folosesc acea recepție. Ei mi-au propus, la schimb, în loc să plătesc, să promovez Nordis pe Instagram în schimbul închirierii pentru filmare două zile a acestei locații, lucru pe care l-am acceptat.", spune Selly într-un video pe TikTok.

Selly: „De părut rău îmi pare rău”

Andrei Șelaru a mai menționat că îi pare rău dacă cineva a avut de suferit în urma promovării sale, însă nu se consideră vinovat. 

„Îmi pare rău că am făcut acea promovare? Da! Îmi pare rău, îmi pare foarte rău dacă cineva, în urma storyurilor mele a hotărât să semneze vreo promisiune de vânzare cumpărare și ulterior să își piardă banii la treaba asta. De părut rău îmi pare rău. Am greșit cu ceva? Nicio secundă.", a mai spus Selly.

Mai multe