Filmul românesc care rupe topurile Netflix! A făcut furori în cinematografe, iar acum pe platforma de streaming

"Buzz House: The Movie", filmul produs de celebrul vlogger Selly, a intrat recent pe platforma de streaming Netflix, unde a urcat rapid în topul preferințelor, ocupând astăzi locul 2. Această producție cu influenceri, lansată inițial la sfârșitul lunii aprilie în cinematografele din România, a avut un succes fulminant, ajungând pe primul loc în box office-ul românesc în primele trei zile, cu peste 250.000 de spectatori și încasări de peste 7 milioane de lei. Chiar și pe Netflix în primele zile de la lansare a fost pe prima poziție în preferințele telespectatorilor.

"Buzz House: The Movie" este pe Netflix.
"Buzz House: The Movie" este pe Netflix.

Un succes garantat încă din online

Inspirat din celebrul show de pe YouTube, "Buzz House", filmul a dus povestea și personajele cunoscute de fani la un nou nivel. Producția îi are în distribuție pe influenceri populari precum Erika Isac, Cezara, Costi Max, Vlad Neamțu, David Ioan, Elicopter, Drăcea, Iorga, Maya Alessia, Scarlet, și, bineînțeles, pe Selly, toți jucându-și propriile roluri.

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, actor și producător al filmului, a declarat:

Buzz House este un proiect care ne-a demonstrat că merge încă din online. Era clar că, dacă publicul nostru a urmărit cu sufletul la gură patru sezoane full de reality pe YouTube, vor fi curioși să-și vadă creatorii de conținut preferați și pe marele ecran. Am crezut în el, am investit extrem de multe resurse ca să corespundă cerințelor publicului și am sperat să rupă box office-ul. Și iată că s-a întâmplat!"

Despre ce este vorba în  "Buzz House: The Movie"

Filmul se concentrează pe următorul sezon din Buzz House, care promite a fi cel mai ambițios de până acum. Selly le pregătește participanților numeroase surprize, printre care concurenți secreți și o vilă izolată într-o pădure, accesibilă doar cu barca. Mai mult, în acest sezon, există un angajat costumat care este însărcinat să-i sperie pe concurenți, făcând totul mai palpitant.

Cu toate acestea, planurile merg în direcții neașteptate când un psihopat real îl omoară pe angajatul "sperietoare", îi ia costumul și începe să terorizeze cu adevărat concurenții. De aici, tensiunea și adrenalina cresc, iar ceea ce ar fi trebuit să fie un joc amuzant se transformă într-un adevărat coșmar.

O producție de succes, cu influenceri în prim-plan

"Buzz House: The Movie" a reușit să aducă pe marele ecran nu doar tensiune și suspans, dar și umor și energia tinerilor influenceri, iubită de fanii lor. Producția a fost realizată de Selly, Matei Dima (BRomania) și Ștefan Lucian, echipa din spatele proiectului investind resurse considerabile pentru a livra un film care să îndeplinească așteptările publicului larg.

Cu un debut excelent în cinematografe și acum un succes semnificativ pe Netflix, "Buzz House: The Movie" demonstrează că influența creatorilor de conținut din online se extinde cu succes și în industria filmului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net