#Exclusiv Click!

Sensy și-a botezat fiul în weekend! Ce a putut să-i pună la urechi micuțului? „A dormit ca un îngeraș!”

22 ianuarie 2024 11:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost plin de petreceri cu și pentru copiii în week-end! Bloggerița  Sensy, l-a creștinat pe micuțul ei Aaron, cu mari emoții. Bebelușul a avut o apariție de adevărat DJ la botez!

Sensy i-a pus căștile pe urechi bebelușului! „Aaron a dormit mai tot timpul” 

Bloggerița Sensy (33 de ani) și soțul ei, Valentin Nedelcu, au avut mari emoții în weekend. Mai bine de trei luni le-a luat să organizeze botezul micuțului Aaron, însă deranjul a meritat cu prisosință. 

Sensy a pus totul la punct până la cele mai mici detalii, dar tot a avut o cerință la adresa preotului de la Biserica Sfântul Spiridon, unde a fost creștinat micuțul. Sensy l-a rugat pe preot să nu scufunde în totalitate bebelușul în cristelniță, de teamă să nu se înece. Preotul, însă, nu a ascultat-o!

Pe deasupra, bloggerița a venit dotată de acasă și cu o pereche de căști colorate, care au avut darul să-l protejeze pe micuț de zgomotele și de muzica mult prea puternică. 

„A fost tare cumințel Aaron. A dormit mai tot timpul pentru că a avut căștile la urechi. Ca un îngeraș a fost, nu altceva! Mă felicit pentru alegerea făcută de a-i pune căștile la urechi! 

Nu am avut probleme cu el nici măcar atunci când l-a băgat preotul în cristelniță, pentru că lui îi place apa mult. E disperat după apă, să-i faci băiță non-stop, dacă s-ar putea. 

Mie mi-era frică să nu se înece, de aceea îl rugasem pe preot să-l atingă cu puțină apă pe creștetul capului, dar nu a fost cazul”, a povestit Sensy, în exclusivitate pentru Click!

Printre vedetele prezente la botez s-a numărat și Oana Roman, însoțită de fiica ei, Izabela, care nu mai vroia să plece acasă de la party. 

Meniu de fițe cu sushi bar și shot-uri 

Invitații au avut parte de un meniu special, din care nu au lipsit preparatele bazate pe fructe de mare și apreciatul tomahawk. Sensy a optat și pentru un cheese bar, un sushi bar, dar și un bar de shoturi. 

Bloggerița a povestit că a avut probleme la nașterea micuțului Aaron, în urmă cu patru luni. Sensy nu a putut să alăpteze din cauza unui tratament pe care medicii i l-au prescris pentru tensiune. 

„Nașterea naturală a căzut din start din cauza unor probleme pe care le-am avut cu tensiunea. S-a dovedit a fi o alegere bună cezariana, din partea doctorului, nu a mea. 

Pe masa de operație tensiunea a bubuit, a fost un moment critic! 38 săptămâni fix aveam, lichid inflamat, dar, din cauza tensiunii, copilul nu mai luase în greutate în ultimele două săptămâni…

Bebe e acum pe lapte antireflux, cu perna antireflux, hrănit vertical, râgâit 30 de minute. Nu regret, nu mă simt datoare și nici vinovată. Așa a fost să fie! 

Am aruncat sute de ml de lapte, dar nu vreau să-mi amintesc prima și ultima depresie, sper, din viața mea!”, a povestit Sensy chinul prin care a fost nevoită să treacă la nașterea bebelușului ei, pe rețelele de socializare. 

Mai multe