Și vedetele calcă strâmb! Cine sunt persoanele publice care și-au înșelat partenerii

13 mai 2023 15:26   Vedete românești

Sunt celebrități atât din România, cât și din afară, care au călcat strâmb și și-au rănit partenerul. Unii dintre ei au iertat imediat infidelitatea, alții nu au mers mai departe. 

Oana Zăvoranu l-a înșelat pe Pepe

Scandalul uriaș dintre Oana Zăvoranu și Pepe a ținut ani de zile prima pagină a ziarelor, după ce artistul a dezvăluit că vedeta i-a fost infidelă. Cei doi au divorțat, după ce a prins-o în fapt. Mai târziu, artistul a povestit cum a găsit-o pe cea care îi era soție, la acea vreme, în brațele amantului, Tudy.

Sylvia Sîrbu și Raluca Moianu, pe listor celor care și-au înșelat partenerii

Sylvia a fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu până în 2012, când cântărețul a aflat că blondina l-a înșelat cu Iulian Demeter, un tânăr de doar 20 de ani, în vara anului precedent. În martie 2012, au anunțat că divorțează și nu a mai durat mult până când artistul a făcut public motivul seprarării.

Tot în 2012, prezentatoare TV Raluca Moianu i-a fost infidelă soțului ei, Marius Ancuța. Vedeta l-a înșelat cu un cameraman, iar în 2013 s-a produs divorțul. Totuși, bărbatul nu a vrut din prima să divorțeze, fiind dispus să-i mai dea o șansă soției lui, dar ea s-ar fi simțit prea vinovată.

Nu doar vedetele noastre au fost infidele. Tabloidele din afară au scris și despre starurile lor. Spre exemplu, Jay-Z, Kristen Stewart și Arnold Schwarzenegger sunt trecute pe lista persoanelor care au înșelat și au recunoscut acest lucru. 

Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce

Începând din anul 2015 au apărut informații despre o infidelitate a lui Jay-Z față de Beyonce și s-a scris că aceasta a aflat, iar căsnicia lor era în pericol. În 2017, rapperul a recunoscut că a înșelat-o pe celebra sa soție și a mărturisit că terapia de cuplu i-a salvat căsnicia. Beyonce l-a iertat și chiar i-a dăruit alți doi copii artistului.

Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson

În 2012, fanii Twlight au fost revoltați când au aflat că Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanders. Atât actrița, cât și regizorul și-au cerut scuze în mod public pentru acțiunile lor, dar relația dintre protagoniștii celebrului film s-a încheiat.  

Arnold Schwarzenegger, implicat în scandal amoros

Scandalul amoros în care a fost implicat Arnold Schwarzenegger a fost unul răsunător. Actorul și soția lui păreau să aibă căsnicia perfectă, dar starul o înșela, cu menajera, pe Maria Shriver. Din aventura lui s-a născut și un fiu, care avea deja 14 ani când s-a aflat de infidelitatea actorului.

Mai multe