Dezvăluirile soției lui Dani Alves, arestat pentru viol: „M-a înșelat când mama era pe moarte”

După ce se află în arest preventiv, din luna ianuarie, în urma acuzațiilor de viol, Dani Alves are parte de din ce în ce mai multe complicații. Soția sa a anunțat, de ceva timp, că divorțează, iar acum a revenit cu detalii despre decizia sa.

Dani Alves și soția sa, care va deveni, în curând, fostă (FOTO: Getty Images)
Dani Alves și soția sa, care va deveni, în curând, fostă (FOTO: Getty Images)

La cei 29 de ani pe care îi are Joana Sanz, spusese, inițial, când a izbucnit scandalul despre viol, că nimic nu poate sta în calea cuplului pe care îl forma cu Dani Alves și că nu renunță la ipostaza de soție. Între timp, și-a reconsiderat decizia, oferind mai multe detalii despre situația lor, aceasta punctând câteva aspecte prin intermediul unei scrisori publice, zilele trecute. Cum nu toți următorii săi din social media i-au sprijinit decizia, o persoană chiar punctând „Pentru toate momentele petrecute împreună... nu era momentul potrivit pentru a renunța la el! Îți înțeleg durerea și faptul că nu accepți trădarea, dar nu cred că era locul și momentul potrivit”, soția lui Dani Alves a răbufnit: „El și-a pierdut locul și manierele înșelându-mă cât timp mama era pe moarte”. Mama Joanei Sanz a a decedat, la începutul anului, cu doar câteva zile înainte ca Dani Alves să fie închis.

Riscă până la 12 ani de închisoare

Reamintim că brazilianul a fost reținut preventiv în Barcelona, fiind anchetat pentru un act de viol, pe care l-ar fi comis pe 30 decembrie, într-un club de noapte. Versiunea victimei este susținută de doi martori și, între timp, de o serie de probe. În același caz, două femei au declarat că le-au fost făcute avansuri sexuale, în aceeași seară, din partea brazilianului. Până acum, Dani Alves și-a schimbat declarațiile în patru rânduri. Prima dată, acesta a susținut că nu o cunoștea pe femeie, apoi a revenit și a spus că i-ar fi oferit o băutură și ar fi vorbit cu ea, iar ulterior a actualizat cele spuse și a menționat că ar fi existat inclusiv atingeri, ca mai apoi să schimbe declarația și să recunoască faptul că a avut loc actul sexual, însă susținând că ar fi fost consimțit. În funcție de verdictul din procesul în care este acuzat de viol, Dani Alves riscă între patru și 12 ani de închisoare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net