Silvia Chifiriuc, de nerecunoscut! În timp ce Petre Roman e „verde” și la 78 de ani, soția lui cu 27 de ani mai tânără nu a ținut pasul cu el

17 septembrie 2024 10:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chirifiuc, a fost surprinsă recent în oraș alături de fiul ei, Petruș. Dacă băiatul s-a transformat într-un adevărat adolescent, se pare că mama sa este de nerecunoscut. Îmbrăcată într-o rochie scurtă de vară, de culoare albastră, partenera de viață a fostului premier nu își mai poate ascunde semnele vârstei, deși Petre Roman pare neschimbat la cei 78 de ani pe care îi are.

Timpul nu a iertat-o pe Silvia Chifiriuc

Dacă până acum actuala soție a lui Petre Roman a reușit să păcălească cu succes trecerea timpului, rămânând la fel de tânără și fără riduri pe față, recent, Silvia Chifiriuc a fost surprinsă alături de fiul ei în oraș și este de nerecunoscut. Între ea și fostul premier există o diferență de vârstă de 27 de ani, însă, în timp ce Petre Roman pare că nu mai îmbătrânește la cei 78 de ani, soția lui nu a ținut pasul cu el și nu își mai poate ascunde semnele vârstei.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă albastră și cu o pereche de papuci negri în picioare, partenera de viață a fostului prim-ministru al României a fost surprinsă cu fiul ei în oraș. Silvia Chirifiuc este vizibil schimbată, s-a transformat într-o femeie simplă și o mamă dedicată.

Cât de mult a crescut Petruș, fiul lui Petre Romal și al Silviei Chifiriuc

De cealaltă parte, Petruș, fiul celor doi, de 14 ani, s-a transformat într-un adevărat adolescent. Alături de mama sa, a petrecut momente prețioase, au fost împreună la cumpărături, într-un magazin de îmbrăcăminte cu articole pentru copii și adulți.

În trecut, Petre Roman declara că fiul său este un copil extrem de ascultător și avea doar cuvinte de laudă la adresa lui: „În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici (...) Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum, și anume literatura. Să nu uităm că în literatură este acumulată simțire, viață, trăiri, fapte”, a spus Petre Roman într-o emisiune la Kanal D.

Mai multe