Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

12 iunie 2024 11:01   Vedete românești

Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital. În urmă cu doar câteva ore, prezentatoarea TV a publicat pe rețelele de socializare, o imagine în care apare cu o branulă în mână.

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o imagine în mediul online, în care apare pe patul de spital cu o branulă în mână.  Deși nu a dat prea multe detalii referitoare la starea sa de sănătate sau motivele pentru care a ajuns pe mâna medicilor, aceasta a ținut să precizeze faptul că totul s-a întâmplat într-o zi în care avea multe planuri de dus la bun sfârșit.

„Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta”, a scris Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Motivul pentru care Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct

Nu demult, Simona Gherghe dezvăluia adevăratul motiv pentru care a decis să își dea demisia de la Acces Direct. Prezentatoarea mărturisea că a făcut acest pas din cauza programului solicitant, care nu îi mai permitea să petreacă timp alături de cei dragi. Chiar dacă i s-au promis schimbări și a fost rugată să se întoarcă, vedeta a spus pas, iar în prezent este moderatoarea emisiunii Mireasa. 

„Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. S-o luăm de la zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă.

Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi. Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru familie. De altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat „Mireasa a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să mă pot ocupa de Ana și Vlad”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva.

Mai multe