Simona Gherghe, întâlnire de gradul zero cu Kate Hudson! Cum s-au fotografiat pe plajă

27 septembrie 2024 8:31   Vedete românești

Simona Gherghe a avut parte de o surpriză de zile mari în timpul vacanței din Grecia. Vedetei TV i-a apărut în cale starul internațional Kate Hudson, cu care s-a și fotografiat. Cum a decurs întreaga experiență, aflați din restul articolului. 

Pentru Simona Gherghe și familia ei, unul dintre cele mai frumoase lucruri care s-a putut întâmpla în vacanța din Grecia din această vară a fost întâlnirea cu Kate Hudson. Deși cu greu și-a făcut curaj pentru a o aborda și a face o fotografie, Simona Gherghe și-a îndeplinit dorința. 

Simona Gherghe, emoționată până peste cap de întâlnirea cu Kate Hudson

Pe contul personal de Instagram, vedeta noastră a postat două fotografii în care apare ea, soțul și fetița lor alături de Kate Hudson. Simona Gherghe recunoaște faptul că emoțiile au fost extrem de puternice. 

„Cum o fi să stai la plaja și, la câteva șezlonguri mai încolo, s-o vezi pe Kate Hudson? Stai, ce? KATE HUDSON?! Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos. Eu v-am spus că insula e specială.

Așadar, o văd. Îi spun și lui Răzvan. Nu mă crede. N-are cum. Era cu un grup de prieteni, veniseră pe un iaht, mâncaseră la aceeași tavernă de pe plajă. Vreo oră ne-am tot întrebat dacă să îndrăznim, să nu-ndrăznim… argumente pro și contra. Le-am povestit și copiilor, s-au minunat și ei (mai ales Ana). Până la urmă, am zis s-o facem.”, a fost mesajul transmis de prezentatoarea TV.

„E frumoasă, caldă, naturală”

Fotografiile cu pricina sunt realizate în luna iulie a acestui an, însă din dorința de a nu-i strica vacanța, Simona Gherghe a amânat până acum publicarea lor. 

„Era trecut de 7 seara, mai rămăseserăm doar noi patru și grupul lor. Cu un amestec de emoție și jenă să n-o deranjez, am rugat-o să facă o poză cu noi, dacă nu cerem prea mult. Cu zâmbetul acela fermecator, pe care îl știți din filme, nu numai că a acceptat, dar a și complimentat-o pe Ana și a schimbat câteva vorbe cu ea. Și Kate are o fetiță cam de aceeași vârstă. E frumoasă, caldă, naturală. Și tare bucuroși am fost c-am întâlnit-o în realitate. Fotografiile sunt facute la sfârșitul lui iulie. N-am postat atunci că n-am vrut să-i stric vacanța.

PS. Superstarul familiei, Vlad, a refuzat să apară în poză cu superstarul Kate! Nu știe el ce-a pierdut, o să înțeleagă mai tarziu”, a continuat Simona Gherghe.  

Mai multe