Șoc în familia lui Adrian Minune! Karmen, fiica cea mare a artistului, a anunțat că divorțează! „Suntem construiți total diferit!"

2 septembrie 2024 16:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Karmen Minune, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a făcut azi un anunț șoc pe Instastory! Artista a anunțat că divorțează de tatăl fiicei sale, Sofi (5 ani), omul de afaceri Bogdan  Căplescu.

Cei doi s-au cununat civil pe 29 iulie 2019 și au avut o petrecere ca la nuntă,  cu zeci de artiști care au făcut spectacol atunci și au transformat evenimentul într-unul dintre cele mai importante ale verii. Karmen Simionescu și soțul ei nu au apucat încă să facă și nunta și artista să îmbrace cu adevărat și rochia de mireasă. 

„Suntem doi oameni care s-au iubit enorm"

Fiica cea mare a lui Minune a trăit ca o adevărată prințesă, în casa în care a locuit cu soțul său, ea fiind obișnuită de mică să locuiască în lux. Se pare că după separarea de Bogdan  Căplescu, Karmen Simionescu s-a mutat într-un apartament deținut de părinții săi, cel puțin așa ne putem da seama din imaginile postate de cântăreață pe Instagram, de azi dimineață, atunci când și-a dus fetița la grădiniță și a imortalizat momentul.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta...De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea că toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii", a specificat Karmen Simionescu pe Instastory cu tag către soțul ei, precizând faptul că deja se întâmplă unele schimbări în viața lor dar și a fetiței sale.

„Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei", a mai adăugat fiica cea mare a lui Adrian Minune.

Karmen Simionescu și soțul ei, Bogdan  Căplescu, s-au afișat împreună la nunta Adrianei Simionescu, sora ei, care a avut loc în această vară, pe 14 iulie. Cei doi au nășit-o atunci pe micuța Noa, fetița Adrianei, sora lui Karmen, și au lăsat impresia unui cuplu fericit.

Mai multe