#Exclusiv Click!

Soțul Ilenei Stana Ionescu, sfâșiat de durere. Primele declarații după moartea actriței: „Nu și-a luat adio de la mine..”

30 iunie 2024 12:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea actriței Ileana Stana Ionescu a îndoliat o întreagă țară. Aceasta s-a stins din viață astăzi, 30 iunie 2024. Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste, are inima frântă de durere și, în ciuda acesteia, a acceptat să ne ofere o declarație în exclusivitate. 

Ileana Stana Ionescu a fost o valoare a teatrului și cinematografiei românești. Din păcate, moartea ei a atras doar lacrimi și suspine, și multe regrete din partea celor dragi. Moartea renumitei actrițe a fost făcută publică de către Alexandra Velniciuc, prin următoarea postare din social media: 

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!” - a fost mesajul transmis de actriță, pe Facebook.

De ce boală suferea actrița Ileana Stana Ionescu 

Andrei Ionescu a dezvăluit pentru Click! faptul că soția sa s-a stins în dimineața zilei de duminică. Starea acesteia de sănătate nu era deloc bună, iar faptul că suferise comoții cerebrale i-au grăbit sfârșitul. 

Cu inima îndurerată, Andrei Ionescu ne-a mărturisit durerea prin care a trecut când soția sa nici măcar nu-l mai recunoștea și, înaintea de a trece în neființă, nu a apucat să-și ia rămas bun de la acesta. 

„Ileana mea a murit azi dimineață. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine. Săraca, nici nu mă mai recunoștea” - ne-a mărturisit soțul regretatei artiste. 

Problemele de sănătate din ultima vreme au adus-o pe patul de spital 

Pe data de 1 iunie 2024, Andrei Ionescu a stat de vorbă cu noi și ne-a mărturisit faptul că femeia cu care era căsătorit de mai bine de șapte decenii ajunsese cu salvarea la spital, din cauza problemelor de sănătate. 

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Mai multe