Ștefania lui Speak e bombă sexy! Apariție de infarct, pe scenă

22 august 2022 12:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ștefania (25 ani) este o adevărată bombă sexy și asta se poate observa cu ochiul liber din imaginile surprinse de reporterii Click! la Râmnicu Vâlcea, acolo unde timp de patru zile a fost un adevărat maraton de artiști.

Dacă Speak (35 ani) a cântat în a doua seară de festival, pe 19 august, Ștefania lui a urcat pe scenă chiar în ultima noapte, duminică, 21 august, așa că Speak a venit din nou, de această dată cu iubita sa, la Râmnicu Vâlcea, și nu a scăpat-o deloc din ochi.

După participarea la Asia Express, Ștefania a devenit din ce în ce mai vizibilă și a ajuns în prim plan, așa că toată lumea a fost și este încă cu ochii pe ea, iar Speak nu are decât să fie foarte mândru de partenera lui de viață, chiar dacă între ei este o diferență de 10 ani.

Vestimentația Ștefaniei a atras toate privirile

Ștefania se pregătește temeinic atunci când vine vorba despre concertele ei. Așa s-a întâmplat și acum, la concertul pe care artista și influencerița l-a avut la Râmnicu Vâlcea. Și-a făcut apariția la scenă cu o limuzină Mercedes extrem de scumpă, mai ceva ca Ronan Keating, însoțită de iubitul său, Speak, și de formula ei de dansatoare și echipa cu care se deplasează prin țară la evenimente.

Când a coborât din mașină, toată lumea a rămas cu ochii ațintiți către ea! Înaltă, zveltă, cu un trup de gazelă, Ștefania a fost o apariție extrem de sexy. A îmbrăcat pentru show o salopetă neagră, mulată, transparentă, cu multe pietre strălucitoare și cu vedere la bust, care i-a scos în evidență tot corpul, asortată la o pereche de bocanci negri.

Citește și: „Zeul” Vârciu! Oamenii au stat în ploaie să-l vadă și să-l asculte, cântând cu L.A.

Look-ul său a fost per total „all black”, dar ținuta mulată a făcut-o să pară ca scoasă din revistele de modă. Look-ul Ștefaniei a fost unul atent studiat. Până și hairstyle-ul a atras atenția, pentru că iubita lui Speak a avut părul strâns la spate și două cozi împletite, extrem de lungi, după cum se poate observa în pozele în care a fost surprinsă artista.

Extrem de grijuliu, Speak, i-a dat Ștefaniei toate indicațiile necesare înainte de a urca pe scenă și a așteptat-o apoi să termine show-ul, afară începând să plouă, Speak deja pregătindu-și o umbrelă.

Melody Thornton, ex-Pussycat Dolls, a lăsat publicul cu gura deschisă!

Senzația pe scenă a făcut și Melody Thornton (37 ani), ex-Pussycat Dolls, care a fost de altfel cea mai tânără membră din această trupă celebră de fete și fostă colegă a lui Nicole Scherzinger.

Melody Thornton a fost cu adevărat o apariție. Celebra artistă a cântat într-un body alb mulat și ne-a arătat ce corp perfect poate să aibă la vârsta ei! Body-ul cu vedere la buric și partea dorsală a făcut deliciul publicului.

Melody Thornton nu doar arată într-un mare fel ci și cântă dumnezeiește! Iar la cum s-a unduit pe scenă, show-ul a fost unul garantat și perfect! O prezență extrem de frumoasă și delicată.

Citește și: Cum reușește Connect R să rămână mereu în top

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe