Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. Chinurile prin care a trecut

22 august 2022 11:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tatăl regretatului designer Răzvan Ciobanu a murit la trei ani după ce și-a îngropat fiul. Părintele unuia dintre cei mai apreciați designeri din România a suferit enorm din cauza pierderii copilului său, fapt care i-a accentuat prolemele de sănătate existente. 

Potrivit apropiaților, tatăl lui Răzvan Ciobanu suferea din cauza unor afecțiuni la inimă. Trista veste a trecerii sale în neființă a fost făcută pe contul oficial de social-media al pensiunii de la munte pe care o deținea. 

 „Drum lin printre stele”, este scris în mesajul de adio

Citește și: Răzvan Ciobanu, uitat de toți la trei ani de la moartea lui!

Răzvan Ciobanu a murit subit într-un tragic accident de mașină

Talentatul designer Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața la data de 29 aprilie 2019, într-un cumplit accident de mașină. Rezultatele autopsiei au scos la iveală că regretatul creator de modă a suferit o moarte extrem de violentă. 

Nu rata nici: Versuri emoționante pe crucea lui Răzvan Ciobanu. Monumentul a fost ridicat la locul accidentului

 „S-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală”, era scris în raportul medico-legal. 

Tatăl lui Răzvan Ciobanu trecuse printr-o operație dificilă

Vestea a picat ca un fulger asupra celor care îl cunoșteau, însă cei mai afectați au fost desigur părinții lui Răzvan Ciobanu, mai ales tatăl acestuia, pentru care durerea de a-și pierde unicul fiu, s-a răsfrânt și asupra stării sale de sănătate. Părintele designerului suferea de probleme la inima și chiar trecuse printr-o operație dificilă pe cord deschis. 

Află și: Un an fără Răzvan Ciobanu. Mama designerului nu își revine din șoc: "Este o zi prea tristă, nu mă simt bine"

Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a declarat la acea vreme Laura Vicol, prietenă cu Răzvan Ciobanu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Mai multe