Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, nu se uită la bani. Cât a plătit pentru mâncarea din aeroport: „Mamăăă!”

10 august 2024 16:48   Vedete românești

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au luat cele două fetițe, pe Victoria și pe Iris, și în zorii zilei s-au îndreptat către aeroport, pentru a bifa o nouă vacanță împreună. Artistul a împărtășit cu fanii întâmplările de care a avut parte: nu s-a uitat la bani când a venit vorba de ospăț în aeroport și a reacționat pozitiv când i s-a atras atenția că deranjează oamenii din jur. 

Nu mai reprezintă o noutate faptul că Gabriela Cristea și Tavi Clonda merg în vacanță cu fetițele lor ori de câte ori au ocazia. Cum era de așteptat, au întâmpinat și evenimente neplăcute, cum ar fi acela în care artistului i s-a atras atenția că bloca trecerea prin restaurantul din Otopeni. 

Familia Clonda s-a filmat în timp ce lua micul dejun în aeroport

Soțul Gabrielei Cristea a dorit să transmită cât a costat mâncarea din aeroport.

Tavi Clonda: „5 dimineața, frumos, îmi place ora asta. M-am obișnuit. Voi știți de ce vin eu în aeroport. Pentru sendivișul ăsta cu ton. Deci cum spuneam de asta zbor eu cu avionul, ca să vin aici și să mănânc sendvișul ăsta cu ton. Multă pâine, noi nu mâncăm acasă pâine, dar mâncăm aici.

Gabriela Cristea: Dar cât a costat?

Tavi Clonda: Păi, măi iubire, cum să îți spun. Deci 2 sendvișuri cu ton, 4 macarons, 2 fresh-uri, 2 sendvișuri cu șuncă și cașcaval, băi e ospăție șmecherie aici. Uite stăm la bar că s-a modificat aici în aeroport, e frumos rău. Chiar e mai frumos, dar nu sunt locuri. De cum să spun, noi de asta plecăm când plecăm, să venim aici și să mâncăm. Cum intru în aeroport, cum mi se face foame.

În timp ce filma cu telefonul mobil, Tavi Clonda a fost apostrofat de unul dintre angajații restaurantului că blochează trecerea prin local.

Tavi Clonda: Ce? Să mă dau mai încolo. Unde să mă dau? Ați făcut voi mesele astea proaste, ce să vă fac. Și te mai iei și de mine la 5 dimineața. Băiatul ăsta e top. Dar lasă, că mergem în vacanță, suntem relaxați.” - se aude pe filmare. 

Cât a costat tot meniul 

Bărbatul a mărturisit că întreaga mâncare a costat aproape 500 de lei, reacția Gabrielei Cristea fiind una neașteptată.

Tavi Clonda: Întrebarea ta era cât a costat. Tot a costat 480 de lei. Și mai sunt și obraznic, că blochez aici trecerea la oameni.

Gabrielea Cristea și una dintre fiice: Mamăăăă!

Tavi Clonda: Asta e. Hai, concediu plăcut.” - a fost reacția celor două. 

Mai multe