Theo Rose, a izbucnit în lacrimi pe scenă, la propriul concert. Motivul pentru care artista s-a emoționat: „Doamne, ești frumoasă și când plângi”

26 septembrie 2024 11:45   Vedete românești

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste, atât pentru talentul său muzical, cât și pentru personalitatea sa jovială. A stârnit mari emoții în rândul publicului prin interpretările sale, dar a făcut și mulți oameni să râdă. Cântăreața este o fire emotivă, iar recent a izbucnit în lacrimi.

Theo Rose, în lacrimi la concert

Theo Rose a susținut recent un concert, însă evenimentul s-a lăsat cu multe emoții, ba chiar și lacrimi. Artista a fost copleșită de modul în care oamenii au primit-o la concert, iar acest lucru a făcut-o să plângă în hohote. S-a făcut galerie și s-a strigat „Theo” din toate puterile, fără oprire, lucru care a făcut-o să tremure de emoții.

Theo Rose este una dintre artistele apreciate la scară largă în România, iar asta se datorează vocii sale inegalabile. Are un succes fulminant în carieră și a muncit mult până să ajungă aici. Acest lucru i-a adus multe aprecieri vedetei, iar rodul eforturilor sale se poate vedea în reacțiile uluitoare ale fanilor săi.

Cu fiecare apariție, reușește să cucerească inimile a milioane de oameni nu numai prin talentul său, ci și prin personalitatea sa. Este o fire emotivă, energică, iubitoare și jovială, dar are și un simț al umorului cu care a făcut multă lume să râdă.

Cum au reacționat fanii artistei

Filmulețul în care Theo Rose apare plângând s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, iar internauții au luat cu asalat secțiunea de comentarii, unde i-au adresat numeroase complimente.

„Super artistă, n-am văzut niciun artist să plângă la un concert, specială fata asta”/ „Eu am 70 de ani Theo, dar mă impresionezi mereu”/ „Este autentică, asta o face să fie specială”/ „Avem nevoie de oameni ca tine, sincere, curați modești și talentați”

„La cât de mult te plac, jur că m-ai făcut să plâng”/ „Doamne, incredibil de frumoasă, talentată, caracter și suflet minunat”/ „ Ești frumoasă și când plângi”/ „O mare voce a României, Theo...”, au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor pe TiktTok.

Mai multe