#Exclusiv Click!

Uite cum se luptă Dana Marijuana cu frigul de când s-a mutat în container la mare: „Am o pilotă din...”

8 decembrie 2023 7:23   Vedete românești

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (42 de ani), după cum este cunoscută de o țară întreagă, a ales din această vară să își schimbe stilul de viață. Mai exact, fosta regină de muzică rap și hip-hop împreună cu fiica sa au renunțat la viața agitată din Capitală pentru cea de pe litoralul românesc unde s-au mutat într-un container fără lumină și căldură.

Pentru că temperaturile scăzute din termometre și-au făcut prezența în ultimele zile tot mai des, cântăreața s-a gândit cum să își încălzească încăperea unde locuiește ea și micuța sa.

„Vrem să ne luăm o sobă mică în perioada următoare că a venit frigul. Am văzut recent la cineva la care am fost în vizită o sobă micuță și am înțeles că este și accesibilă la preț și degajă și căldură. Momentan nu ne este frig unde stăm acum pentru că am o pilotă din fulgi de pinguin și ne ține de cald la amândouă”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Nu tânjește după viața de Capitală

Cântăreața ne-a mai dezvăluit că este foarte împăcată sufletește cu decizia sa în ceea ce privește schimbarea domiciliului:

„De București nu ne este dor, vin doar în vizită câteva zile și atât. Cred că acum mă văd mult mai des cu prietenii dacă este să fac o comparație cu perioada când trăiam în Capitală. Plus că sunt și fericită că fata s-a acomodat și ea cu acest stil de viață, cu școala unde am transferat-o plus că se înțelege foarte bine cu profesorii și colegii de clasă”.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (7 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

Mai multe